USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Зірка «Ліги сміху», військовий Віктор Розовий отримав важке поранення

11 Квітня 2024 20:48
Український військовий і комік Віктор Розовий отримав осколкове поранення голови під час виконання бойового завдання. Лікарі провели операцію, нині він відновлюється.

Дружина Віктора, Ольга, повідомила, що нині він подолав період важкого стану, уже опритомнів і набирається сил для реабілітації.

За словами дружини коміка, 21 березня ввечері під час виїзного завдання Вітя отримав складне осколкове поранення голови. 22 березня про це уже повідомили їм. Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація.

«Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км. Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію й усій лікарні за щоденну допомогу», – розповідає Ольга.

Читати ще: Як лучани реготали з «пріколів» на «Лізі сміху»

«Ці 2 тижні медики та рідні робили все, аби Вітя подолав період важкого стану. Доки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу», – продовжує дружина Віктора.

Ольга повідомляє, що Віктор дуже вольовий, тому, робить неймовірний успіх. Він уже у свідомості, намагається з ними спілкуватись та набирається сил для реабілітації. І немає жодних сумнівів, що він повністю відновиться.

«Будь ласка, поставтеся з повагою і не закидайте нас повідомленнями. У Віктора безліч прекрасних друзів, які з усім допомагають. Наразі займаємося тим, щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами. Ні я, ні мама Віті, ні друзі не даватимемо жодних інтервʼю чи коментарів», – зауважила Оля.

Ольга наголосила, що Віктору потрібен спокій та емоційно стабільні рідні поруч. Поважайте наш вибір утриматись від спілкування з будь-якими медіа. Після відновлення Віктор сам вирішить, чи розповідати свою історію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus