USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зіштовхнув зустрічне авто на узбіччя: біля Луцька водій на євроблясі здійснив небезпечний маневр. Відео

30 Листопада 2021 10:25
Поблизу Луцька мікроавтобус марки «Опель Віваро» з причіпом здійснив небезпечний маневр на повороті. Під час обгону водій транспортного засобу перетнув вузьку суцільну лінію дорожньої розмітки, порушивши ПДР.

Відео інциденту Інформаційному агентству Волинські Новини надіслали очевидці.

29 листопада близько 17.20 на автошляху Е-85 поблизу села Жидичин Луцького району водій автомобіля «Опель Віваро» на литовській реєстрації із номерним знаком 806 JPі з причіпом з номерними знаками АМ 1982 ХР здійснив небезпечний обгін на ділянці дороги з різким поворотом та обмеженою видимістю.

Таким маневром водій створив аварійну ситуацію, внаслідок чого водій зустрічного автомобіля був змушений екстрено з’їхати з проїжджої частини на узбіччя.

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Але якби ж на цій ділянці дороги продовжувався відбійник, зіткнення уникнути було би неможливо.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області в коментарі повідомили, що інформація про цю ДТП до них не надходила.

У зв’язку з погіршенням погодних умов ІА Волинські Новини закликає водіїв бути обачними на дорозі.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика! 18+
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 30 Листопада 2021 11:51
А звук матюкливого наїзника не можна було вимкнути????
Матюкливий наїзник до Я Показати IP 30 Листопада 2021 20:00
Коли перед очима можлива смерть людей особливо літературні слова не йдуть чомусь в голову, вибачайте. Виправте номер поляка - LU 806 JP
Гастелло Показати IP 30 Листопада 2021 12:49
В такій ситуації, коли навпроти на тебе вискакує і мчить по зустрічній неадекват, звертати вправо на обочину є не зовсім безпечно, бо ти можеш побити свою машину і загубити себе і пасажирів, а неадекват втіче і нікому нічого не доведеш...
ого до Гастелло Показати IP 30 Листопада 2021 15:00
А куди йому ще було тікати, дві полоси для руху та бар'єрка ліворуч (для нього)? Гальмувати теж не варіант, я теж би так вчинив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus