USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Зіткнулися з припаркованими автівками і втекли: у Луцьку спіймали неадекватну пару за кермом

7 Травня 2024 15:26
Учора протягом дня патрульні отримали два виклики про дорожньо-транспортні пригоди, які сталися у Луцьку. Заявники повідомили, що водій автомобіля Ford здійснив зіткнення з їхніми легковиками та втік з місця ДТП.

Невдовзі на проспекті Соборності інспектори виявили автомобіль, на який вказали громадяни. Поліцейські миттєво увімкнули проблискові маячки, щоб зупинити легковик, однак водій проігнорував та продовжував набирати швидкість, порушуючи ПДР та наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

З'ясувалося, що легковиком керувала 26-річна водійка. Під час спілкування інспектори у неї виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Щоправда, від проходження огляду у медичному закладі вона відмовилася.

Читати ще: У Рованцях п'яний водій збив велосипедиста і втік

Також в салоні перебував чоловік, який попередньо вчинив два ДТП. В ході перевірки документів поліцейські помітили, що і у нього є ознаки сп’яніння. Він повідомив, що вживав спиртні напої після автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 7 Травня 2024 19:13
Перегній на дорогах нашого міста!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus