USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зламала ніс ударом ноги: у Луцьку на Соборності побилися жінки

11 Грудня 2020 23:37
В обласному центрі Волині на проспекті Соборності через конфлікт побилися незнайомі жінки. Одна з них нанесла іншій удар ногою в обличчя, зламавши ніс.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 30 квітня після опівночі поблизу будинку №30 на проспекті Соборності між двома жінками виник словесний конлікт. Одна з них взяла іншу за волосся та повалила на землю, а після цього обвинувачена вдарила потерпілу ногою в обличчя, зламавши їй носа.

У суді обвинувачена розповіла, що разом з друзями вона поверталася додому, вони побачили, що на бруківці сиділа жінка, тому вони запропонували їй допомогу. З її слів, після цього підійшла потерпіла та почала втручатися, тож між ними виник конфлікт, під час якого вона вдарила потерпілу ногою в обличчя. Спочатку злочинниця стверджувала, що не штовхала та не хапала за волосся потерпілу, однак згодом все ж визнала свою вину.

Версія потерпілої дещо відрізнялася від слів обвинуваченої. Жінка розповіла, що разом з подругами вони йшли проспектом Соборності, де побачили незнайому жінку, яку вдарили, від чого та впала. Тож вона втрутилася та почала захищати побиту жінку, але її і саму побили. Зокрема, обвинувачена, схопивши її за волосся, кинула на бруківку, а після цього вдарила ногою в обличчя, зламавши ніс. Щодо міри покарання, то потерпіла покалалася на думку суду.

Врахувавши всі обставини справи, суд вирішив призначити злочинниці покарання у виді 150 годин громадських робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А хай знають ! Показати IP 12 Грудня 2020 07:49
Ото, блін, слабка половинка ! Тендітні, ніжні, вразливі, люблячі, сентиментальні, яких притісннять, гендерну рівність порушують, мало їм в коханні признаються, віршів не присвячують, а вони бідняги мусять постійно відстоювати своє право на рівність і завойовувати місце під сонцем. Нарікають на брак уваги, на відсутніть компліментів ... Та така, блін не то шо коня на скаку зупинить ! Зупинить, бо якшо кінь не зупиниться - то вона його вб'є ! Тепер гопники, гвалтівники, маньяки і всяка шушера бояться вночі на Соборності виходити, шоби їх євнухами не зробили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus