USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Зловмиснику, який намагався викрасти авто у депутата Волиньради, загрожує до 12 років в'язниці

22 Травня 2019 12:50
Зловмиснику, який намагався викрасти авто у депутата Волиньради, загрожує від 7 до 12 років ув'язнення.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури, повідомили про підозру 38-річному жителю району в скоєнні ним злочинів, передбачених ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у понеділок, 20 травня, вранці до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь-Каширський, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль. Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена».

Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У рамках досудового розслідування також встановлено, що підозрюваний окрім замаху на заволодіння транспортним засобом, вчинив розбійний напад. Відповідно, за цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

«Окрім цього, в ході досудового розслідування поліцейські вилучили у зловмисника два корпуси гранати типу «Ф-1», пістолет «Walter» із глушником та 30 набоїв, які той заховав у лісі поблизу Каменя-Каширського. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, 8 травня поліція повідомила, що в Камені-Каширському на подвір’я депутата невідомі кинули гранату. Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, у двох випадках йдеться про депутата Волинської обласної ради з Камінь-Каширська Анатолія Буська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus