USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зменшить черги: на кордоні з Польщею відкриють автобусну ділянку

16 Серпня 2022 12:49
На прикордонному пункті пропуску «Краківець-Корчова» запрацює автобусна ділянка, яку на популярному пункті пропуску на кордоні з Польщею відкриють сьогодні, 16 серпня. Це розвантажить пункт пропуску, а відтак зменшить черги.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Він також анонсував, що до кінця місяця міністерство працюватиме над зменшенням черг на кордоні з Румунією. За його словами, крок за кроком країна мусить перемогти і залишити черги у минулому.

«Сьогодні важливий день для нашої команди – у прикордонному пункті пропуску «Краківець-Корчова» нарешті буде відкрита автобусна ділянка... Попри війну та брак ресурсів нам вдалось завершити ці роботи. Всього через кілька годин весь пасажирський транспорт поїде окремою смугою. Зараз це один із шляхів зменшення десяти- двадцяти- кілометрових черг на кордонах», – повідомив він.
Як ми писали, в Україні запрацює послуга «Електронна черга» на кордоні, щоб прискорити проходження на пунктах пропуску людей, автомобілів та вантажів, що сприятиме активізації роботи бізнесу та збільшенню товарообігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus