USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗМІ: у Державній фіскальній службі - обшуки

9 Листопада 2017 17:15
Правоохоронці проводять обшуки в Департаменті по організації боротьби з митними правопорушеннями Державної фіскальної служби України. Про це повідомляє "РБК-Україна" із посиланням на джерело у ДФС.

Зазначається, що джерело видання не уточнило, які саме правоохоронні структури проводять слідчі дії. Натомість анонімні джерела журналістів у Генпрокуратурі та Службі безпеки підтвердили факт проведення обшуку, не уточнити подробиць.

Джерело видання повідомило, що кримінальне провадження розпочато в кінці минулого тижня, після того як ДФС публічно звітувала про спільну з НАБУ операцію.

"В її результаті були арештовані 450 мільйонів гривень, які належать одеському контрабандисту, який контролює значну частину ринку мінімізації митних платежів. Нас попереджали про те, що він скоро "передасть привіт" і нам потрібно бути готовими до силових дій", – розповіло джерело.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 9 Листопада 2017 17:25
Хехе. Всі конверти зараз під ГПУ. Тобто якщо ДФС накрила конверт, то зустрічний візит ГПУ у відповідь цілком "зрозумілий". Криша сработала на отлично!!! ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА!!!
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Листопада 2017 17:51
Хлопці, я в шоці! Хтось чесний серед того начальства є? Хоч одненький хтось є? Га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus