USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Знайте, брати, нас не зламати»: під Луцьком відгримів перший в Україні автоконцерт гурту Беz Обмежень

30 Травня 2020 11:52
Під Луцьком відгриміла абсолютно нова, безпрецендентна подія для меломанів зі всієї України, які втомились від карантиих буднів – автомобільний концерт відомого українського рок-гурту Беz Обмежень. Музична подія відбулася учора, 29 травня, просто неба на закинутому аеропорту в селі Крупа, що знаходиться за трохи більше, ніж 10 кілометрів від обласного центру Волині.

Захід відбувся за підтримки івент-агенції Tikhonov Agency, яка ось уже протягом багатьох років тісно співпрацює з музикантами із Беz Обмежень і не тільки.

Варто зазначити, що автоконцерт – абсолютно нова подія для українців. Організатори подбали про усі необхідні документи для проведення автоконцерту. Величезна кількість звукового обладнання забезпечила відмінний звук в усіх куточках аеродрому.
Окрім того, як додаткова опція, працювала й радіохвиля, яку можна було налаштувати у радіоприймачі в салоні автомобілю. На сцені встановили величезний екран. Та й сама сцена була на 2 метри вищою, ніж зазвичай, тому змогу побачити виступ мали усі.
Концерт розпочався із знаного хіту музикантів «Буду з Тобою».

«Тут зібрались люди, які один без одного не можуть. Тут зібрались люди, які хочуть зробити світ кращим навіть у важкі часи. У нас попереду – тур країною, 10 концертів. Але є одне «але». Ви, друзі, були першими», - звернувся зі сцени до шанувальників фронтмен гуруту Беz Обмежень Сергій Танчинець.
Опісля рокери-романтики потішили фанів усіма своїми відомими композиціями.

Варто зауважити, що, окрім волинян, на автоконцерт у Крупу приїхали меломани з усіх куточків України: Львів, Вінниця, Київ, Рівне – далеко не весь перелік міст, із яких на Волинь прибули поціновувачі якісної української музики.

Разом із своєю сім’єю приїхав на концерт і львів’янин Вадим Абрамов.

«У нас у Львові також орієнтовно в цей період мав бути концерт улюбленого гурту Беz Обмежень. Через карантин відмінили, то ми «психанули» і приїхали до Луцька», - посміхається чоловік.
До слова, усі учасники дійства отримали від спонсорів та організаторів заходу смачні подарунки для гарного настрою.
А свій гарний настрій замість аплодисментів гості передавали музикантам із допомогою автомобільних сигналів та блимання фар.
Традиційно після концерту рокерів ще неодноразово кликали «на біс» і вони радо тішили своїх шанувальників улюбленими піснями.


Текст та фото Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 13:32
Зібрання гопників - так вам і треба під дощем та подалі від нормальних людей. Правильно зробила влада, що не дозволила якесь їм краще місце.
!!! до Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 17:20
Ну не заздріть так. Скоро вам в палату телевізор поставлять.
Анонім до !!! Показати IP 31 Травня 2020 10:22
сам дивить той телевізор! щоб всі були зомбовані як і ти ? нам такого ,,щастя,, не треба!
!!! до Анонім Показати IP 31 Травня 2020 12:52
До вас особливий підхід в медицині, особливо зараз в період загострення. Коли медикаменти вам не допомагають потрібно щось інше, от з телевізора і почнемо.
Анонім Показати IP 30 Травня 2020 17:18
А чого з прапорами? активісти?
1! до Анонім Показати IP 30 Травня 2020 18:58
Українці, патріоти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus