USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Знову сумна звістка з фронту: у війні з окупантами загинув волинянин Валентин Вавриш

16 Липня 2022 18:14
Знову надійшла сумна звістка з фронту: загинув уродженець села Олеськ Ковельського району Вавриш Валентин Степанович 1987 року народження.

Про це повідомили у Вишнівській громаді.

Трагічна загибель сталася на території Дніпропетровської області. Тіло загиблого 17 липня привезуть у рідне село.

Жителів громади просять зустріти кортеж з тілом військового та утворити живий коридор вулицями, якими проїжджатиме автомобіль. Про час прибуття буде повідомлено додатково.

«Валентин був турботливим сином, вірним другом та справжнім воїном. Він до кінця з честю та гідністю виконував громадянський та військовий обов’язки, захищаючи незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України

Низько схиляємо голови в пошані й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна від усіх мешканців громади. Вічна пам’ять! Герої не вмирають! Ми пам’ятатимемо кожного, хто віддав найцінніше за наше мирне небо, спокій та майбутнє Батьківщини!» – висловлюють співчуття у громаді.

Для вшанування пам’яті загиблого при виконанні військового обов’язку 16, 17, 18 липня оголошуються днями жалоби у Вишнівській громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Вічна пам’ять і шана! Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus