USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зниклу 50-річну жінку на Волині знайшли мертвою

11 Січня 2017 18:17
Сьогодні на околиці села Сапогів Ківерцівського району поліцейські виявили мертвою 50-річну місцеву жительку, яка безвісти зникла 5 січня цього року. Поліція з’ясовує обставини смерті жінки.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

8 січня о 15 годині до Ківерцівського відділу поліції із заявою звернулася 29-річна жителька села Сапогів цього ж району. Вона повідомила, що 5 січня її 50-річна матір пішла з дому й не повернулася. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінально Кодексу України з додатковою відміткою «безвісти зникла».

Сьогодні безвісти зниклу жінку поліцейські знайшли мертвою на околиці села Сапогів Ківерцівського району. Поліція провела огляд місця події. Тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку причину смерті жінки, не виявили. Ймовірно, що вона померла через переохолодження. Однак, остаточну причину смерті буде встановлено після проведення відповідної судово-медичної експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Моя думка. Показати IP 11 Січня 2017 19:14
Шкода, що заяву про зниклу людину можна подати не раніше як за три доби. Розумію чому, але три дні люди напевне шукали з надією .....або ще можна було б врятувати життя
Мама Показати IP 13 Січня 2017 03:48
Є в поліції люди, в мене в перший день прийняли заяву. ..... Да но і 4 роки шукають. Не напрягаються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus