USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Людей шукають під багнюкою: на курортному острові в Італії – масштабний зсув ґрунту

27 Листопада 2022 09:38
У суботу, 26 листопада, сильні опади спричинили масштабний зсув ґрунту на курортному острові Іскія в Італії.

Унаслідок стихії щонайменше одна людина загинула і приблизно 12 осіб зникли безвісти, пише Associated Press.

Голова Неаполя Клаудіо Паломба повідомив, що тіло однієї жінки витягли з багнюки.

«Ситуація дуже складна і дуже серйозна, тому що, ймовірно, деякі з цих людей перебувають під багнюкою», – сказав міністр внутрішніх справ країни Маттео П’янтедосі.

Через те, що опади продовжувалися, рятувальники обережно працювали невеликими бульдозерами, щоб розрити землю та уламки у пошуках можливих жертв.
За словами чиновників, на острові випало 126 мм опадів за 6 год. Як зазначається, це найбільша кількість опадів за останні 20 років. Вулиці стали непрохідними. Щонайменше 100 людей залишилися без електрики та води. Також внаслідок зсуву 10 будівель обвалилися.

Пожежники та берегова охорона проводили пошуково-рятувальні роботи, проте їм заважав сильний вітер, який не дозволяв вертольотам і човнам дістатися до острова. Мер острова закликав людей залишатися вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus