USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зоопарк у Луцьку працюватиме за новим графіком

31 Жовтня 2022 19:43
Луцький зоопарк працюватиме за осінньо-зимовим графіком – з 10 по 17 годину.

Про це повідомили на сторінці закладу у соцмережі.

«Ми переходимо на осінньо-зимовий графік роботи. Бо і годинник перевели, і світловий день робиться й так значно коротшим. Отож, працюємо без вихідних, у час повітряної тривоги на територію не запускаємо. І щодня відкриті з 10.00. О 17.00. закриваємося.

А це означає, що ви повинні планувати свій візит до нас правильно. Без «нам під години вистачить», «ми ще хоч 10 хвилин», «не все встигли обійти»...

Взаємоповага – це основа цивілізованого суспільства. Ми поважаємо кожного, хто приходить до нас на гостину. І просимо цього у вас. Адже персонал має після закриття все доробити, перевірити і добратися додому, щоб зранку знову взятися до праці», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анжеліка Показати IP 1 Листопада 2022 10:44
На те, щоб обійти увесь зоопарк необхідно півтори-дві години, а на те, щоб вмовити ноги вийти з зоопарку - то тут уже проблема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus