USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зробила зауваження, бо справляв потребу під будинком: син директора Рівненської АЕС до смерті побив пенсіонерку

23 Червня 2022 20:35
На Рівненщині на базі відпочинку «Холодок» на Білому озері 36-річний чоловік накинувся з кулаками на пенсіонерку. Та зробила йому зауваження за те, що він справляв потребу просто біля будиночка, де вона жила. Як наслідок, жінка опинилась у лікарні у тяжкому стані, а через чотири дні померла.

Місцеві жителі повідомляють, що нападником виявився син директора Рівненської АЕС, пише OBOZREVATEL.

Вдарив, потім бив ногами

На Рівненщині на базі відпочинку «Холодок» біля Білого озера в селі Рудка 18 червня 36-річний чоловік напав на 64-річну пенсіонерку на ім’я Тамара. Як повідомила на своїй сторінці у Facebook дочка постраждалої Олександра Гончар, це був Євген Павлишин. У соцмережах пишуть, що він є нібито сином директора Рівненської АЕС.

Олександра написала, що її мама зробила зауваження Павлишину, оскільки він вирішив справити потребу просто біля стіни будиночка, в якому жінка відпочивала. Тоді чоловік зі словами «Та ти знаєш, хто я такий?» накинувся з кулаками.
Від удару Тамара впала і чоловік почав бити її ногами. На допомогу прибігла інша дочка жінки, але її нападник теж побив. Обидві жінки опинилися в лікарні. Причому мама Олександри була у важкому стані, спочатку вона навіть не впізнавала близьких.

«Наймати адвоката з нашої місцевості безрезультатно, всі владні структури так чи інакше залежать від (цієї) родини. Завтра, 20.06, очікуємо на судмедекспертів для зняття побоїв, тому іншого виходу, як надати цій ситуації публічності, я не бачу.
Водночас хочу попередити відпочивальників туристичної бази «Холодок»: якщо вам хтось пісяє під будиночок, бійтеся зробити зауваження, інакше можете повернутися додому на швидкій допомозі або взагалі не повернутися. А до цього «героя нашого часу» Павлишина Євгена є питання: якщо маєш фізичну силу та загартування бити літню жінку, то чому б не продемонструвати свої таланти на передовій? Чому інші хлопці повинні прикривати твою п’яту точку від орків, поки ти тут б’єш жінок похилого віку?» – написала Гончар.
Олександра продемонструвала на фото величезні синці на тілі матері. Пізніше дочка свій пост видалила, повідомивши, що мама прийшла до тями і не хоче розголосу. Проте 22 червня вранці стало відомо, що жінка померла.
Загибла виховувала атомників

Про загиблу написала знайома сім’ї Анастасія Суркова: «Мама моєї куми, жінка, яка виховала не один десяток атомників, була жорстоко побита на Білому озері. Сподіваюся, що цю справу не буде зам’ято».

Також вона нагадала, що чоловік Олександри та зять загиблої Тамари зараз воює на фронті.
Євгена Павлишина називають директором бази «Холодок». На сторінці компанії у Facebook немає жодного слова про те, що сталося. Навпаки, там Женя Павлишин продовжує запрошувати гостей замовити будиночок для відпочинку, сам ходить, знімає відео та перевіряє, чи все гаразд у його закладі.

На дзвінки за зазначеним номером телефону він не відповідає.

Користувачка Facebook Ганна Волохович на сторінці у Павлишина написала: «Коли читаєш новини і бачиш у них звірства, то співчуваєш жертвам і ненавидиш злочинців. Але коли злочинець твій сусід по під’їзду, з яким енну кількість років жила поряд, ходила в одну школу, і деякий час навіть дружила, це просто шок! Женя Павлишин, я не розумію, що тобою керувало, але ти – негідний син своїх батьків. Твої батьки завжди були для мене прикладом доброти, порядності та гідності. Твій вчинок – повний треш! Це не крадіжка або хуліганство, це вбивство! Ти поламав своє життя – це твій вибір. Але ти не Бог, щоб забирати життя в інших людей. Гори в пеклі!».
У поліції Рівненської області повідомили, що підозрюваного не затримано.

«З ним проводяться слідчі дії, його допитують. Іде досудове розслідування, відкрито провадження за двома статтями. За ч. 1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство), а також перекваліфікована стаття, за якою було відкрито провадження. Спочатку воно було відкрито за ч.1 ст.125 КК України (навмисне завдання легких ушкоджень), тепер перекваліфіковано на ч.2 ст.121 КК України (навмисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого), винному загрожує до десяти років позбавлення волі».

За повідомленням поліції, під час розтину тіла померлої судмедексперти виявили набряк головного мозку, внутрішню черепно-мозкову травму з крововиливами під оболонку головного мозку.

Після резонансу Рівненська АЕС поширила офіційне звернення директора Павла Павлишина: «Ця подія викликала великий резонанс у місті та області. Вона пов’язана з моєю родиною. У суботу стався інцидент на Білому озері, який пов'язаний з моїм старшим сином. Через добу після інциденту одна з осіб потрапила у лікарню з травмами. На жаль, жінка вчора зранку померла. Хочу висловити свої співчуття її рідним та близьким. Хочу сказати, що моєму сину 36 років. Він уже доросла людина та має свою сім’ю. Мій син самостійно відповідатиме за той вчинок, у якому задіяний. Ніякого втручання з моєї сторони у хід слідства не буде й не може бути. Крім того, якщо мій син винен, то він понесе покарання. Скажу, що цю подію намагаються використати для тиску на мене та колектив Рівненської АЕС. Вважаю, що особисте не потрібно змішувати з професійними речами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Червня 2022 21:20
Мразота!!! Якщо питання не вирішіться, то ця країна не варта, щоб за неї воювати.. Президент має особисто взяти під контроль. Або відправити групу розвідки у відрядження з частини сина...
Народна прокуратура Показати IP 23 Червня 2022 21:32
Позиція батька цього дебіла правильна і заслуговує на повагу
V Показати IP 23 Червня 2022 22:35
Дурні закони, та й ті не виконуються. Побити людину до синців, гематом, ран,коли накладають шви у нас кваліфікують як «легкі тілесні» і карають штрафами. А якщо якесь агресивне мерзоття тобі погрожує, чи навіть шарпає,то мусиш стояти перед ним і знімати на телефон до приїзду поліції, бо інакше в тебе не буде доказів і вони йому нічого не зроблять, от хіба як вже вб’є, то тоді так -доказ очевидний, що людину від мерзоти треба було захищати. Ми по суті ще дуже дика країна і далека від цивілізації((
Ваня Показати IP 24 Червня 2022 23:27
На фронт цю суку
Прей Показати IP 25 Червня 2022 13:06
Ми справді дика країна. Й основа дикості стоїть на свинях-чинушах та свинях-мусрах. Вони всі гуртом тримають українців за рабів безправних, з низів аж до вру все робиться так, щоб людина нібито мала права, але небагато, чи непосправжньому, коли на папері одне, а на ділі - протилежне. І вже роками убивці відкупляються, тому то бидляки так нагло б'ють людей, бо знають, що все 'схвачено'. Це дикий африканський сором. Мусра і свині чинуші це зробили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus