USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зруйновані будинки та зниклі безвісти: рекордні дощі на Алясці викликали потужні зсуви

3 Грудня 2020 15:07
Шість людей зникли безвісти в Хейнсі, штат Аляска, в середу після того, як рекордні дощі викликали зсуви, які зруйнували чотири будинки.

Про це повідомляє REUTERS, пише УНІАН.

Солдати і поліція евакуювали жителів на човнах. Пошук зниклих безвісти, за словами солдатів, був припинений «через нестійкий ґрунт».

Вертоліт Національної гвардії доправить рятувальників, пошукових собак і медиків з Джуно в четвер, щоб продовжити роботу, оскільки в середу йому завадила сильна турбулентність.

Уряд району Хейнс, в якому проживає близько 2500 осіб, опублікував заяву про надзвичайну ситуацію у зв’язку з ураганом, що почався в понеділок.

«Очікується, що дощ продовжиться, а стан ґрунту нестабільний. Імовірність додаткових селевих потоків і зсувів протягом наступних 24 годин висока », – йдеться в заяві району.

За повідомленнями офіційних осіб і місцевих новинних організацій, численні зсуви, повені і сильні вітри завдали шкоди й іншим частинам південного сходу Аляски.

У заяві Національної метеорологічної служби йдеться, що попередження про раптові повені залишається в силі для Хейнса та інших місць, а небезпечні умови зберігаються на всій території південного сходу Аляски.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus