USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зливи спричинили зсуви на заході Австрії, є жертви

30 Червня 2022 10:39
В Австрії грози призвели до того, що потоки у гірському районі Філлах-Ланд в землі Каринтія вийшли з берегів, спричинивши зсуви бруду та сміття.

Про це повідомляє Європейська правда.

«Три села були повністю відрізані. Армія та пожежники намагаються розчистити вулиці, щоб мати доступ до сіл», – сказала речниця Червоного Хреста в землі, яка межує з Італією і Словенією, Мелані Рейтер.

«Одну людину, на жаль, знайшли мертвою поза домом», – повідомила речниця поліції.

Вона додала, що влада досі шукає ще одну особу, яку вважають зниклою безвісти під час подорожі в автомобілі. Австрійське інформаційне агентство APA повідомило, що загиблим є 82-річний чоловік.

Голова району Бернд Ріпан сказав, що багато будинків було частково засипано, хоча точна кількість поки невідома.

«Ми воюємо на кількох фронтах. Скерували кілька гелікоптерів, але деякі ферми дуже віддалені, і до них ще потрібно дістатися», – сказав Ріпан.

APA цитує Герхарда Гогенвартера з Центрального інституту метеорології та геодинаміки, який заявив, що в Арріаху, одному з постраждалих сіл, та інших місцях регіону «всього за кілька годин випало стільки дощу, скільки за весь місяць».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus