USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зруйнований будинок вібрує. Люди бояться ночувати

12 Червня 2012 09:29
Жертви обвалу будинку на вулиці Рівненській скаржаться, що Луцька міська рада погано інформує їх про роботу комісії, яка займається встановлення причин трагедії. Водночас жителі квартир 3-го та 4-го під’їздів вказують на загрозу їх життю. Мовляв, будівля «рипить» і продовжує руйнуватися.

Після засідання комісії, яке відбулося ввечері 11 червня, з людьми поспілкувалася заступник мера Лариса Соколовська.

Мешканка однієї із зруйнованих квартир висловила невдоволення тим, що мерія не повідомляє їм про нові рішення комісії та не налагодила чіткої координації з жителями будинку. Жінка додала, що навіть не знає до кого звертатися.

«За гроші не знаю до кого звертатися. Може вони повинні сказати. Вийшли б, сказали, що не чекайте, а прийдіть на скільки-то», - сказала жінка. До неї приєдналися мешканці квартир, розташованих в 3-му та 4-му під’їздах. Буцімто, вони не знають, що робити завтра: готуватися до виселення чи залишатися в квартирах.

Посадовець відповіла, що лучан, які живуть в будинку, поселять в готелі.

Натомість жінка, яка живе в 4-му під’їзді, почали розповідати, що вночі будинок «рипів». «Йдуть вібрації. Їх дуже чути. Стакани стукають в сервантах. Якби кожен з вас дав розписку, що ми можемо жити в цьому домі», - зауважила вона.

На це Соколовська мовила, що тріщини в будинку не становлять загрози для людей, тому вони можуть спокійно ночувати у своїх домівках.

До обурених громадян приєдналися мешканців квартир, що розташовані в 1-му та 2-му під’їздах, в оселях суміжних з тими, які обвалилися: чи їм дадуть нові квартири, чи виплатять компенсації.
Заступник мера сказала, що відповідні рішення приймуть завтра після офіційного висновку рівненської комісії.
Після цього розпочалася емоційна суперечка, під час якої жителі будинку, навіть, запропонували Соколовській переночувати в їх помешканнях. Зрештою, люди втомилися і порозходилися по оселях, а чиновники поїхали до мерії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Пропозиція Показати IP 12 Червня 2012 09:48
Давайте відпі....им Соколовську. Вона вже весь Луцьк дістала. ...
Руся Показати IP 12 Червня 2012 10:00
Соколовська - д*ра рідкісна. Гнати її в шию, і підсрачниками, з тої мерії.
Любі свині Показати IP 12 Червня 2012 10:40
Мав змогу спілкуватись з цією дамою по аналогічним питанням. В російській мові є таке слово : "надменная". Не знаю звідки це у...ще взялось, але гнати її треба в шию.
Твердиня Показати IP 12 Червня 2012 13:10
Звідки в неї "надменность"? Від крісла, в якому сидить і посади,яку займає. Як би працювала, то небуло б "надменности"!!! Вона далека від людей, бо їй вони до одного боку.
) Показати IP 12 Червня 2012 13:28
ну ну перестаньте - у нее просто нет любимого мужчины, поэтому она такая...
К Л І М А К С Показати IP 12 Червня 2012 14:11
Вона є точно така ж, як і її сестричка-хамка! Це у них напевно сімейне. А теперішньому градоначальнику потрібно було б посилити цю держгромадянку у якусь з квартир цього будинку, поки різні комісії не закінчать роботу та пройде його повна реконструкція -хай би пізнала, що таке адреналін!!!
Допитливий Показати IP 12 Червня 2012 14:19
а де ж єйний муж дєлся?
МиколаЙЧИК Показати IP 12 Червня 2012 14:26
Шановні, про що тут говорити...Не розумію чому рівненську комісію викликали.В нас в ЛНТУ є лабораторія для подібних досліджень,я як будівельник і в минулому студент будівельного факультету ЛЛНТУ думаю, що це все пов"язано із перекиданням відповідальності.Рівненським "експертам" Клімчук скаже що треба зробити і все, справа в кишені.
Толян Показати IP 12 Червня 2012 15:23
У Луцьку доречі теж є судово-будівельні експерти, філія від Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз. Але закидаючи такі звинувачення треба знати напевно чи є Луцьку експерти з правом проведення експертиз по необхідній у даному випадку спеціальності. Так що лабораторія в ЛНТУ з пресами та зламаними вагами відпочиває
)))) Показати IP 13 Червня 2012 09:01
В ЛНТУ є своя лабораторія а професіоналів, які можуть провести дослідження в ній немає, вони давно вже повтікали. А Судово-будівельні експерти в будь-якому випадку будуть проведити відповідну експертизу.
Справедлива Показати IP 13 Червня 2012 10:40
Руся і Пропозиція-самі ви ду*ри рідкісні. Ви крім ляпати язиком нічого в своєму житті не зробили, ви й інших слів, напевно, не знаїте.
. до Справедлива Показати IP 13 Червня 2012 11:50
А ми знайомі, чи це просто Ваш комплекс неповноцінності говорить? Чи пів Луцька рідкісних дур зібралося і від нічого робити обливають грязью Соколовську? То напишіть Оголошення в газету, що пів Луйцька - це рідкісні дури, як Ви про людей і думаєте, добре хоч тут виговорились
Руся до Справедлива Показати IP 13 Червня 2012 12:05
Соколовська тільки те й робить, що ляпає язиком. Причом ляпає таку пургу, що купи не в"яжеться. Їй з людьми працювати не можна, це не людина, а згусток стервозності. Поскільки ви її падружка, то передавайте привіт. І підсрачник. Як я й казала.
Я ! до Справедлива Показати IP 13 Червня 2012 23:19
однажды пришлось общаться с соколовской- точно надменная и аморальная .для своей жизни может она и много сделала
Кіця Показати IP 13 Червня 2012 13:02
А Соколовську дійсно потрібно гнати і то бігом,це Шиба мав необережність її туди примостити,чувіха думає,що вона взяла бога за бороду,Я б на її місці вже б із стиду давно з відти втекла а вона хамка.Навіть не уявляє,що коли піде з міськради то в її сторону ніхто і не гляне і руки не подасть.
Петро Показати IP 13 Червня 2012 16:49
Заскрипіло кріселко під тьотею,це ясно,хоча дуже сумніваюсь,що Соколовська на щось реально впливає в тому гадюшнику.Система то совєцкая....
КЕНОЛОГ Показати IP 13 Червня 2012 17:41
Соколовська ж у Ківерцях живе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus