USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

ЗСУ атакували Чонгарський міст, що з'єднує Херсонщину та Крим. Фото

22 Червня 2023 11:55
У ніч на 22 червня Сили оборони атакували Чонгарський міст, який з’єднує Херсонську область і Крим.

Про цей удар повідомив так званий «голова Криму» Сергій Аксьонов, пише Громадське.

«Вночі було завдано удару по Чонгарському мосту. Постраждалих немає. Наразі вибухотехніки проводять експертизу для оцінки типу боєприпасу. Про можливість руху буде повідомлено протягом години», – написав Аксьонов.
Водночас гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що атакували не один міст на адмінкордоні між Херсонською областю та окупованим Кримом у районі КПВВ Чонгар.

«За попередньою оцінкою, використовувалися британські ракети Storm Shadow. На мостах пошкоджено дорожнє покриття. Жертв серед людей немає».
На автодорозі між Херсонщиною і окупованим Кримом поблизу села Чонгар є два мости. Один розташований на під’їзді до знищеного окупантами українського КПВВ «Чонгар», другий далі між КПВВ «Чонгар» і російським КПП «Джанкой».

Читати ще: Уродженця Волині в Криму оштрафували за «дискредитацію армії РФ»

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов прокоментував удар по Чонгарському мосту. «Якщо зірки запалюють, це для чогось потрібно. Ми коментуватимемо речі, які відбуваються на тимчасово окупованих територіях, після того, як їх буде звільнено», – заявив він.

Юсов зазначив, що зараз триває робота Сил безпеки, оборони, Руху опору, місцевого населення, яке чекає повернення української законної влади на цих територіях, й вона буде продовжена.

«Можна лише коментувати, що далі буде», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Червня 2023 15:23
Вот тобі, люба, каракулєва шуба. Розмінували =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus