USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ЗСУ збили літак Пригожина над Бахмутом

14 Лютого 2023 08:37
Над Бахмутом українські захисники збили Су-24, з кабіни якого Євген Пригожин викликав Президента Володимира Зеленського на «повітряний бій». Те, що літак збитий, 13 лютого підтвердив сам Пригожин.

Як пише РБК, Пригожин зазначив, що це саме те повітряне судно, з борту якого він «викликав на поєдинок» Зеленського.

При цьому ватажок ПВК заявив, що літак «повністю виконав бойове завдання», але яке саме не уточнив.

«Так, дійсно, саме цей борт був сьогодні атакований із землі засобами ППО супротивника. Пілот здійснив диво, приземлив машину, що горіла. Зараз техніки займаються ремонтом. Пілот – красень. Честь йому і хвала», – сказав Пригожин.
За даними ЗМІ, у ПВК Вагнер уп’ятеро зменшилася кількість найманців. Кількість ув’язнених найманців становила 50 тисяч, проте наразі їх залишилося близько 10 тисяч.

Читати ще: Для перерозподілу влади: Пригожин збирається збанкрутувати олігархів із оточення Путіна

Раніше США ввели нові санкції проти ПВК Вагнера і заодно оголосили її транснаціональною злочинною організацією. Обмеження стосуються шести фізичних і 12 юридичних осіб, пов’язаних із ПВК Вагнера або тих, що сприяють її діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus