USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зустрінемо противника з гідністю!»: у волинській теробороні служить доброволець з афганським досвідом

1 Лютого 2023 07:17
Боєць Волинської бригади тероборони пан Володимир добре знає, що таке війна: строкову службу 35 років тому проходив в Афганістані – у спецназі десантури. Саме тоді й завів вуса. Нині ж, жартує чоловік, вже й боїться позбуватися їх. Мовляв, дружина каже: «Зголиш – вижену з дому!»

Після виведення військ з Афганістану чоловік звільнився з армії. Надалі працював на заводі, провадив підприємництво, а згодом почав їздити на заробітки за кордон. Про це йдеться в сюжеті Армії України у Фейсбуці.

Першого ж дня повномасштабного російського вторгнення Володимир пішов добровольцем в тероборону.

Читати ще: У волинській теробороні служить воїн з позивним Дідусь

«Військові навички у мене збереглися, але зараз все зовсім по-іншому, адже впроваджуються натовські стандарти, – розповідає військовий. – Колись було все за шаблоном. Тепер зміни тільки на краще, бо є можливість самому ухвалити відповідне рішення під час бою, а раніше – як сказали, так і має бути».

Нині Володимир захищає кордони на Волинському напрямку і вважає, що тут ворогам не пройти

«Усі дороги перекриті, а нашими болотами далеко не пролізти. Але в будь-якому випадку ми зустрінемо противника з гідністю», – переконаний захисник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ми Показати IP 1 Лютого 2023 08:06
Вже бачимо атошний *досвід* добре хоть не бачили міфологічний *афганський*
123 до Ми Показати IP 1 Лютого 2023 11:58
Лежачи на дивані завжди видніше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus