USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Зґвалтували дитину і віджали заправку»: окупанти обговорили «подвиги» свого підрозділу в Україні

23 Травня 2022 14:41
Зґвалтування, мародерство та масові злочини вже давно стали реаліями російських окупантів. Вони обговорюють звірства, вчинені в Україні, як звичайні новини.

Про це свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки МО України, повідомляє УНІАН.

Розвідникам вдалося перехопити телефонну розмову двох окупантів з «ДНР». Обидва залюбки діляться враженнями від перебігу подій в їхній частині. Нещодавно їх попередили, що обіцяної колись ротації можна навіть не чекати.

«Жодних обмінів не буде, можете не сподіватися. Доки Донецьку, Луганську область не «звільнять», взагалі за ротацію можете забути. А далі ми не рухаємось, бо все угрупування – в «ДНР». Коли вони там закінчать, перекидають сюди війська і почнемо рухатись», – каже один з вояків.

Читати ще: Серед російських загарбників в Україні повно наркоманів

Обговоривши службові перспективи, співрозмовники вирішили поговорити про розгул злочинності в окупаційній армії. Новин накопичилося чимало.

«Розповідали за 125-й полк. Аж до того, що зґвалтували восьмирічну дівчинку. Мародерство. Віджали у когось заправку. У людей забирали паливо, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів», – каже деенерівець.

Читати ще: «Засипають пісок у танки, аби не йти в атаку»: окупанти вигадують лайфхаки, щоб не померти на війні в Україні

Також окупант попередив співрозмовника, щоб той був обережнішим. Водночас він бідкається, що досі не може зрозуміти, чому його залучили до «спецоперації» Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus