USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зґвалтування у Кагарлику: ексчоловіка постраждалої теж змушували прийти ввечері у відділок

28 Травня 2020 20:04
Першого чоловіка Нелі з села Стави, над якою у Кагарлику знущались поліцейські, також викликали на допит того ж вечора. Поліцейські збирались і його зробити підозрюваним у справі про пограбування магазину.

Про це колишній чоловік дівчини Олександр Пономаренко розповів ТСН телефоном.

Після подій, що сталися, Олександр спілкувався і з колишньою дружиною, і з другим постраждалим у справі, і з Михайлом, який підвозив Нелю до відділку. Як розповів йому постраждалий хлопець – його насильно змусили обмовити себе, Нелю і Олександра.

«Цей пацан, який був у райвідділку (другий постраждалий), каже, що над ним так знущались у райвідділку, так били, що він ладен був у всьому зізнатись і все сказати. Його викликали на допит і, як я зрозумів, його там змусили сказати, що нібито під час злочину були він, Неля і я. Мене також викликали до поліції того ж дня. Я їздив до райвідділку, мене кликали ввечері до відділку, але я йому (Миколі Кузіву) сказав – якщо треба мене допитувати, викликайте зранку, я візьму людей, які знають, де я був, підтвердять що жодних магазинів не було», – розповів ексчоловік Нелі.

З колишньою дружиною в нього залишились добрі стосунки, вони разом опікуються донькою Анею. За потреби готовий брати участь у процесі, аби допомогти дівчині. Каже, Нелі дуже важко зараз говорити про все, що сталося.

«Ми говорили з нею після того, як все сталося. Каже, думала, вже в живих не залишиться. Їй боляче про це все розповідати», – ділиться чоловік.

Щодо водія, який підвіз Нелю до відділку, Олександр каже – той і гадки не мав, що планується така жорстокість і був шокований подіями, коли дізнався про це наступного дня.

«Її повіз туди Михайло. Розмова була, що її туди везе на допит, він мені розповідав. Він шокований. Каже, віз на допит, а на другий день дізнався, що сталося. Він ще довго чекав її під відділком, а потім поїхав. Я не можу зрозуміти, чому він ховається (Михайло уникає розмов з журналістами), чому нічого не говорить. Якби він щось наробив, тоді ясно, а так навіщо ховатись», – каже Олександр.

Як повідомлялося, у місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні молодої жінки.

У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.

26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Голос справедливості Показати IP 28 Травня 2020 21:03
Весь відділок у тюрму без розмов. Це не захисники від бандитів, а і є бандити, які прикриваються погонами і зробили собі базу з поліційного відділка. "Просто підвозив" - брехня тому і ховається.
Микола Показати IP 28 Травня 2020 21:16
тільки За згвалтування? А за питки? Це в багатьох містах і.т.д. так, просто нічього довести не можна, скільки людей калічать, скільки долей ламають, скільки це тривати може.., а потім дивуються, чьому так не люблять мінтів. Ви ще в тюрми зайдіть, де ці шакали знущаються з людей і повірте там не всі це заслуговують
так до Микола Показати IP 29 Травня 2020 10:10
думаю в тюрмі багато сидять просто за когось. зробили козлом відбувайлом для галочки
Лучанин Показати IP 28 Травня 2020 22:33
Якби були нормальні люди у тому Кагарлику, то підперли б двері і спалили б той відділок за таке!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus