USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Це помста «дяді Колі» жінці, що відмовила в інтимі, – адвокат про зґвалтування у Кагарлику

27 Травня 2020 08:45
Адвокат, який взявся представляти інтереси постраждалої від знущань поліцейських у Кагарлику жінки, розповів моторошні деталі злочину. Виявляється, її били та гвалтували 9 годин за те, що жінка раніше відмовила поліцейському в інтимі.

Адвокат Євгеній Мельниченко розповів у фейсбуці, що уклав договір про правовий захист із постраждалою від знущань і згвалтувань з боку поліцейських жінкою. Захищати він буде її безкоштовно, повідомляє 24 канал.

«Будеш давати, коли я скажу»: деталі справи, про які розповів адвокат

Підозрюваних поліцейських затримали, але у справі є й інші фігуранти. Наприклад – сусід, який заманив жінку до відділку поліціїта привіз її туди. Сусід зараз у розшуку – «у нього троє дітей, розлучений, 39 років».

У відділку «дядя Коля» – начальник кримінального розшуку поліції Кагарлика – вже був п’яним. Він і раніше домагався потерпілу і говорив їй: «Будеш давати, коли я скажу».

Жінку били та ґвалтували з 19 години вечора до 4 ранку. Такою була помста «дяді Колі» за те, що дівчина не захотіла мати із ним стосунків.

«Вона плакала, просилася, втрачала свідомість. А її били, душили, ґвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. При цьому поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики та примушували пити потерпілу», – розповів Мельниченко.

Нагадаємо, 25 травня до поліції звернулася 26-річна жінка. За її словами, вона постраждала від знущань з боку поліцейських.

Виявилося, що 23 травня жінку викликали на допит в поліцію як свідка. Але допит перетворився у тортури: жінку закували у наручники, погрожували, стріляли з вогнепальної зброї над головою і ґвалтували.

Вранці 25 травня за підозрою в зґвалтуванні двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції Київщини затримали.

Підозрюють у злочині 35-літнього начальника сектору кримінальної поліції Миколу Кузіва та 29-річного оперуповноваженого Сергія Сулиму.

Чоловіків звільнили з правоохоронних органів, усе відділення Кагарлицької поліції розформували, його співробітників відправлять на переатестацію. Голосіївський суд Києва заарештував підозрюваних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Травня 2020 09:03
Дай Боже сил цій жінці та щоб все скінчилось для неї поскоріше. А скільких таких псевдо поліціянтів та перевертнів у пагонах ходить по землі серед нас з вами та ще при зброї. Це все війна понароджувала таких нелюдів і оборотнів, які ще не один рік будуть ось такими звірячими вчинками з"являтись на світ Божій та робити насилля над людьми.
sv до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Травня 2020 10:41
При чому тут війна? Завжди вистачало тих виродків, у всі часи. А відбувається це через вседозволеність і впевненість в уникненні покарання. В таких випадках може допомогти лише повернення смертної кари, щоб ці нелюди знали, що їх чекає!
Я Показати IP 27 Травня 2020 09:07
Ото держава. Оце захисники правопорядку і законності. Ще одна одіозна реформа. Нареформували.»
Анонім Показати IP 27 Травня 2020 10:00
Нічого, Відсидить і стане народним депутатом, як Іванісов. Держава, у якій гвалтівники стають законотворцями - це нонсенс. А ще більший нонсенс, що Іванісова так і не відкликали з депутатів.
Догоридригом Показати IP 27 Травня 2020 10:14
Черговий "корм" для народа, про поліцію, наркотики та алкоголь щоб розв’язати ненавість до влади в лиці правоохоронців! Не все так "гарно" у цій історії, як розказують ЗМІ та "безкоштовний" адвокат! Факт є, не заперечую, але використовують це в користних цілях.
777 до Догоридригом Показати IP 27 Травня 2020 15:08
насиловать женщину надев ей противогаз,корм?у тебя как с башкой?теперь представь,что это твоя мать,сестра или дочь?как корм теперь,вкусно?да ихза одно это разорвать на лоскуты надо.
1202 Показати IP 27 Травня 2020 10:14
Двоє людей гвалтували в чотирьох кабінетах?
777 до 1202 Показати IP 27 Травня 2020 15:01
а что смущает,или трудно перейти через 2метра? в полиции видно не обрабатывали никогда,счастливчик....
Остап Вишня до Догор Показати IP 27 Травня 2020 10:53
Догоридригом, видно ти стояв наступним та свічку тримав, якщо так міцно нелюдів виправдовуєш. Якби це трапилось з твоїми родичами: дружиною, сестрою, донькою???
Догоридригом до Остап Вишня до Догор Показати IP 27 Травня 2020 11:30
я не виправдовую, читайте уважно!!! я сказав що інформацію використовують для політичних цілей, щоб відволікти від інших більших злочинів протів українців.
Народна прокуратура Показати IP 28 Травня 2020 17:30
Не "дядя Коля", а якийсь Казанова. Адвокат вирішив собі імідж підняти, користуючись бідою жінки і двома дебілами з поліції Кагарлика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus