USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнені Савченко «полонянки» не мають відношення до війни,- Бутусов

29 Грудня 2016 14:08
Бойовики передали Україні двох жінок, яких не було у списках обміну полоненими. Про це у Фейсбуці написав головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов.

«Дивно. Російські спецслужби викрали в Донецьку двох жінок, які не були включені в список на обмін, передали їх приватній особі і переправили в Україну, назвали це "актом доброї волі зі звільнення полонених", і тепер вимагають від України звільнити 15 засуджених українськими судами посібників терористів, включених в списки на обмін», - зазначив він.


Нагадаємо, 27 грудня ватажки терористичної «ДНР» передали керівникові громадської організації «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак, щодо звільнення яких домовилась нардеп Надія Савченко.

Пізніше з'явилися докази, що звільнення двох «полонянок» Надією Савченко керувалося безпосередньо з Москви, а в ОРДЛО навіть не знали, хто це такі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 19:26
якісь дві мутні тьотки, яких витягло на свій божий ФСБ. про них не знають навіть в лугандонії. не відомо, яким чином вони взагалі там появились
Аноніму Показати IP 7 Січня 2017 18:17
Утопісти-активісти з діаспори і найманці-ато, знають своїх терористів з егілу ..чи може чекають негрів, щоб покращити кров побратимам???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus