USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Звільнити Олега Сенцова – в Луцькій міськраді ухвалили звернення

27 Червня 2018 11:01
Звернення до Президента України, міністра закордонних справ та народних депутатів України ухвалили в міській раді. Вони вимагають вжити заходів щодо звільнення політв'язнів.

Про це йшлося під час засідання Луцької міської ради.

Питання було в порядку денному 109-им у списку, однак депутати вирішили його розглянути першим. Короткий зміст звернення озвучив Микола Сабуцький.

«Це звернення направимо до Президента України, Міністра закордонних справ та народних депутатів. Нагадаю, що близько 70 українських політв'язнів є в Росії, серед них і Олег Сенцов, який почав голодування. Тому просимо ініціювати звернення до лідерів «Великої сімки», щоб розглянути питання щодо українських політв’язнів. Також просимо постійно піднімати це питання на офіційних заходах та розмістити із цього приводу інформацію на офіційному сайті Луцькради», - розповів Микола Собуцький.

Присутні одностайно підтримали звернення, проголосували «За» 36 присутніх.

Нагадаємо, нещодавно громадські активісти у центрі Луцька вимагали волю політв’язням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Червня 2018 11:58
А сам написати звернення, згідно закону Росії, не може?Подобається піаритися,дивись і в депутати пройде
Коля Показати IP 27 Червня 2018 12:00
Сам Стеріков фактично здав свого подільника і співучасника, розбивши скляну стіну аргументів всіх тих, хто до сих пір стверджує, що Сенцов «просто режисер» і «людина мистецтва».
11 Показати IP 27 Червня 2018 12:20
Як патріотично всі за
Я Показати IP 27 Червня 2018 19:48
Хтось з голосувальників бачив матеріали справ тих "політвязнів"?????? маразм як в 1937 - тільки навпаки - тоді всі голосували за смерть ворогам народу не знаючи навіть про що мова, а тепер - за свободу " політвязням".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus