USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З’явився сайт, що розповідає про всі музеї Волині

16 Травня 2011 13:56
Інформацію про усі музеї, що є на Волині, відтепер можна буде дізнатися з інтернет-сторінки, яку розробили з ініціативи волинських музейників.
У цьому запевнив директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Селюк під час презентації сайту в понеділок, 16 травня.
«Є сайт «Музейний простір «України», який функціонує вже декілька років при громадській організації. От і наш музей як краєзнавчий центр вирішив створити свій сайт для розвитку музейної справи в області», – розповів він.
Селюк каже, що тут можна буде знайти інформацію про кожен музей Волині. Називається сайт «Музейний простір Волині» і знаходиться за адресою volyn-museum.at.ua.

«По-перше, він буде інформаційний. По-друге, це буде сайт, де будуть зібрані матеріали та фотографії про кожен музей, що є на Волині… Це те, чого донині у нас не було, чого нам не вистачало», – зазначив він.

Сайт поки недосконалий, каже Селюк, проте він буде поступово наповнюватись. Цим займатиметься окремий музейний працівник.

«Також на сайті будуть розміщені різні методичні матеріали, розвідки, законодавча база для тих, хто хоче створити музей, напрацювання науковців. За допомогою сайту ми контактуватимемо з колегами. А про кожну музейну подію сповіщатимемо у розділі новин», – поділився Селюк.

«Зробили ми його за кошти, які отримуємо від відвідувачів», – зізнався директор краєзнавчого музею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
M Показати IP 16 Травня 2011 14:47
Сайт, нажаль, відповідає сучасному стану українських музеїв. Зібраний (не зроблений) на основі безкоштовного конструктора шаблону сайтів uCoz і розміщений на безкоштовному сервері із безкоштовним доменом. Є тут і реклама від хостинга, яку не можливо прибрати, не заплативши за хост. Відповідно якість і рівень цього сайту є мінімальними. Реальна ціна зусиль на "розробку" цього сайту не більше 300 грн в студента, який тільки ознайомився із web. Прикро, що держ установи в тому числі і музеї не дбають за імідж країни і своїх структур, як це робиться в розвинутих державах.
D Показати IP 16 Травня 2011 15:32
І на це убожество ідуть наші податки? Не позорьтесь..
Семен Показати IP 16 Травня 2011 18:15
И карту, указывающую местоположения музеев, сдать в музей. Возмите Торчын, нет прямой дороги на Владимир-Волынский.
Музейщик Показати IP 17 Травня 2011 16:13
Важаємо, що про імідж держави музей і музейщики дбають чи не найбільше. За мізерну зарплату (1200грн. з 30річним стажем)вони працюють на голому ентузіазмі, чесно платячи всі податки. Музей виживає , прагнучи йти в ногу із часом. Держава оплачує лише зарплату і комунпослуги закладу.Ціна вхідного квитка --1,5грн. -- смішна, порівняно цінами у музеї в "розвинутих країнах". Тільки недавно з"явився музейний сайт. Його, звичайно, не порівняти із сайтами Лувра, Ермітажу... Але ж хіба тільки сайт? Замість бідного сайту, зайдіть у музей і побачте справжні раритети, знайдені, збережені, відреставровані у музеї, а не збуті за кордон "поціновувачами" за великі гроші.Тільки музейні експонати і створюють позитивний імідж держави, бо все інше і інші скоріше йому шкодять. Треба жити у реальному світі, а не у віртуальному , не виходячи із "продвинутих" сайтів, і бачити життя, тоді не буде "позорно" за музейний сайт. Якщо громадянин М. так добре розуміється на створенні сайтів і вміє це робити, хай запропонує свої послуги безкоштовно і створить геніальний сайт. який прославить волинський край і плідно спрацює на імідж держави. Ми -за !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus