USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ліквідують незаконні і стихійні ринки

24 Травня 2013 11:52
Усі незаконні та стихійні базари у Луцьку, які в основному розміщенні на стоянках Завокзального і Центрального ринків, ліквідують до кінця року.

Про це йшлося під засідання Луцького міськвиконкому 24-ого травня.

За словами членів виконкому, у місті - хаотична торгівля на стоянках біля ринків. Зокрема, із вантажних автомобілів незаконно продають на приватних парковках на Завокзальному ринку, а на Центральному ринку, на територіях, які надані в оренду КП «Автопарксервісу» і ПФ «Скорпіон-Сервісу».

За словами начальника управління розвитку підприємництва і реклами Луцької міської ради Олександра Козлюка, лише муніципальна дружина забороняє торгувати. Що ж до адміністрації ринків, то вони не втручаються.

«У нас же є новий ринок, де можна здійснювати оптову торгівлю», - зауважив Олександр Козлюк.

Луцький міський голова Микола Романюк наголосив: «Я звертаюся до всіх керівників ринків і відповідних служб. Раз немає заперечень, давайте наведемо в цьому році порядок. Ніякої торгівлі з автомобілів у тих місцях, де не передбачено, не має бути».

Члени міськвиконкому домовились, що уже з суботи, 25-ого травня, рішення почнуть виконувати та контролювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
507 Показати IP 24 Травня 2013 12:49
Вам більше нема чим зайнятися??? Мене це цікавить!Дайте людям жити номрально,тут і так голодаєш,а Вам,падлам мало, мало,завжди мало!!!
Факт Показати IP 24 Травня 2013 14:08
Так це Романюк хоче ліквідувати базарчикі голови ОДА під глобусом?
Юрій Арсенюк Показати IP 4 Липня 2013 13:52
Добрий день,прошу будь-ласка перевірити хлібний кіоск,який знаходиться,м.Луцьк, проспект Соборності,11 на проти «Укрпошти». Я купляв хліб і був дуже обурений тим,що в кіоску повна анті санітарне становище.По перше неодноразово бачив,що жінка,яка торгує напроти цього кіоску речами б/у,заносить іх до продавця в кіоск,і там зберігає,по друге був випадок,що продавець хлібного кіоска продає крім хліба ще і спиртне. Для мене це просто жахливо,що я купляю онукам хліб,який зберігається разом з брудними гуманітарними речами.Прошу прийняти міри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus