USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині на одне робоче місце – вісім охочих

25 Грудня 2013 11:21
На Волині на кінець листопада пропозиція робочої сили у 8 разів перевищила потребу в ній, повідомили у прес-службі Головного управління статистики в області.

Згідно з інформацією обласного центру зайнятості впродовж січня-листопада на обліку цієї служби перебувало 34,8 тисячі безробітних волинян, з них 2,2 тисячі отримали статус безробітного у листопаді. На кінець місяця пропозиція робочої сили у 8 разів перевищила потребу в ній.

З початку року на Волині працевлаштували 11,9 тисячі безробітних,або трохи більше третини від загальної кількості. Серед них близько половини – жінки і стільки ж молодь у віці до 35 років.Найбільша часткабезробітних працевлаштованав Іваничівському та Камінь-Каширському районах(по 43,8%),значно менша – у Луцьку та Нововолинську (29,1% і 30,3% відповідно).

Кількість зареєстрованих безробітних на 1 грудня становила майже 10 тисяч осіб, або 1,6% населення працездатного віку, з них 6,4 тисячі – міські жителі, решта – мешканці сільської місцевості.

Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, впродовж листопада склала 8,8 тисячі осіб. Середній розмір виплаченої допомоги становив 947 гривень кожному безробітному, що дорівнює 82,6% законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати (1147 гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus