USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Анулювали квитки на Євробачення-2019

6 Березня 2019 16:05
Продаж квитків на «Євробачення-2019» призупинений через «порушення і дефекти». Наразі продані квитки зобов’язали повернути.

Йдеться про триста квитків, зарезервованих для пов’язаних з заходом людей, які, навіть заплативши повну вартість, не чекали разом з десятками тисяч людей, охочих купити квитки. Ці квитки призначені на фінальний концерт на кращих місцях у залі, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на The Times of Israel.

«Продаж квитків онлайн або через касу на півфінали і фінал «Євробачення» має бути скасована, а квитки повинні бути повернуті для реалізації відповідно до правил Kan, – йдеться у заяві телекомпанії.

Як людям повертатимуть гроші поки невідомо. Заявили, що це тільки перша стадія розслідування. Вона показала, що десятки квитків в кращих місцях були продані впливовим працівникам ЗМІ та представникам спортивного світу, а не громадськості, що суперечить інструкції.

Продаж квитків на «Євробачення» почався 28 лютого. Його здійснює один із ізраїльських порталів. Перша партія квитків – на фінальний концерт, що відбудеться 18 травня, – була розкуплена за кілька хвилин. Через деякий час у продаж має надійти ще частина квитків.

Ціна квитків на фінал – від 280 до 490 євро, на репетиції і півфінали – близько 73 євро. При цьому ціни на квитки в цій категорії були знижені, оскільки любителі музики розкритикували організаторів за завищену вартість.

Пісенний конкурс «Євробачення-2019» пройде в Тель-Авіві, оскільки на конкурсі 2018 року в Португалії перемогу здобула ізраїльська співачка Нетта Барзілай. Півфінали «Євробачення» відбудуться 14 і 16 травня, а фінал – 18 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus