USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Автослюсар з Волині виготовляє з дисків для авто «буржуйки» для військових

24 Жовтня 2022 07:02
Металеві печі для військових виготовляє з дисків для автомобільних коліс автослюсар-волонтер Іван Булдаков. Працює чоловік на станції технічного обслуговування у Ковелі.

Як створює «буржуйки», Іван Булдаков розповів Суспільному.

На одну піч потрібно чотири диски та два дні роботи, каже волонтер.

«Ще зі строкової служби пам’ятаю, наскільки важливо, повернувшись з наряду, мати можливість посушити одяг. Тому разом з товаришами та однодумцями вирішили робити печі. Кожну з них випалюють», – каже Іван Булдаков.
«Конструкцію, – додає помічник та волонтер Ігор Коцюбчик, – побачили в інтернеті, її доопрацювали, піч зробили мобільною, прикріпивши до неї коліщатка. Вага однієї – 30-40 кілограмів».
Завіси до дверцят печі роблять з деталей автомобільних амортизаторів. Ігор Коцюбчик розповідає: «буржуйка» майже на 90% виготовляється із вторинної сировини від автомобілів. Матеріали дають знайомі та небайдужі.
Улітку чоловіки з рідними та друзями придбали дві автівки на фронт. Нині ж кажуть допомагатимуть Збройним силам України до перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus