USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Двоє науковців на Волині отримають обласну премію

23 Квітня 2021 16:43
Викладачі двох університетів стали лауреатами обласної Премії за заслуги у сфері науки.

Відповідне рішення ухвалили депутати облради під час сесії 21 квітня.

Премії отримають двоє докторів наук з ЛНТУ та ВНУ:

Дударєв Ігор Миколайович – доктор технічних наук, професор кафедри технологій і обладнання переробних виробництв Луцького національного технічного університету;

Засєкін Сергій Васильович – доктор філологічних наук, професор кафедри прикладної лінгвістики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Довідково:

Щорічні обласні Премії за заслуги у сфері науки й освіти встановлені для піднесення ролі та авторитету науковця та педагога у суспільстві, заохочення кращих науково-педагогічних працівників, які постійно проживають у Волинській області, до творчої, результативної праці.

Премією у сфері науки відзначаються особи за значні досягнення у розвитку закладів вищої освіти, в управлінні вищими навчальними закладами та науковими установами й організаціями, запровадженні нових управлінських технологій, організації навчальної, науково-методичної та науково-дослідної роботи в системі вищої освіти регіону, підготовці висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, фундаментальних і прикладних наукових дослідженнях.

Премії встановлюються у розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат кожному.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Квітня 2021 17:18
науковці в нас навіть однієї мови спілкування оон вивчити не здатні. за що премії?
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2021 17:51
Розмір премії невеликий, а які заслуги? Цікаво було б дізнатись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus