USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На що витратили кошти, зібрані під час автоперегонів у Крупі

3 Червня 2015 13:30
Під час благодійних автоперегонів на території колишнього аеродрому у селі Крупа вдалось зібрати близько 156 тисяч гривень. Про те, куди і для чого витратили ці кошти, розповіли організатори дійства - активісти із ГО «Автомайдан України».

Про це стало відомо під час прес-конференції організаторів благодійних автоперегонів на підтримку армії сьогодні, 3 червня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що змагання з дрег-рейсингу серед професіоналів та початківців відбувались на території аеропорту, що у селі Крупа. Організаторами благодійної акції «Старт для перемоги» виступили активісти із ГО «Автомайдан України» спільно із луцьким автоклубом streeter.ua.

Окремі автогонщики показували неймовірні результати. Машинами, які на змаганнях із дрег-рейсингу під Луцьком показали найкращі результати, стали Porsche 944, Seat Ibiza та Lada «вісімка». Кожна у своїх класах. Усі зібрані кошти організатори планують передати учасникам АТО.

Також перед гостями автоперегонів виступив український рок-гурт із Хмельницького Мотор’Ролла та місцевий LucheskBand.

Організатори зізнаються, що успіх від проведення акції був досить несподіваний, адже розраховували на значно меншу кількість людей. Загалом, отримати задоволення від дійства приїхало понад 4 тисячі людей.

Хоча, зі слів заступника керівника ГО «Автомайдан України» Андрія Попика, велика кількість охочих відвідати захід не змогли добратися до місця проведення, тому сам клаптик дороги від траси до аеропорту перетворився у суцільний затор.

«З огляду на те, що акція була благодійною, багато людей погодились підтримувати нас і на майбутнє. Я вважаю, що нам потрібно організовувати подібні акції, можливо трошки іншого формату, аби підтримати хлопців, які захищають наш спокій у зоні АТО», - додає координатор благодійних акцій ГО «Автомайдан України» Віталій Гнатюк.

Загалом, зі слів організаторів, зібрані 156 тисяч гривень уже потрохи почали розподіляти на потреби бійців, які знаходяться на сході.

Зокрема, за станом на сьогодні вдалось придбати дизельний генератор для 14 ОМБ, що наразі знаходиться у Дніпропетровську. Як пояснили активісти, саме на цю потребу спочатку відклали 20 тисяч гривень, утім, вдалось залагодити питання за значно меншу ціну.

Окрім цього, придбали ремонтний набір для батальйону «Донбас». Кажуть, що вояки уже давно його дуже потребують.

«Левову частку» коштів планують витратити на закупівлю літньої форми та берців (орієнтовно 45 тисяч на взуття, й 50 тисяч на форму відповідно). Уже внесли оплату за 10 штук тактичних рюкзаків, вартістю 15 євро кожен. Зі слів організаторів, такі наплічники необхідні для бійців штурмової роти та розвідників, які змушені тягнути на собі все необхідне.

Перелік власних потреб уже повідомили й бійці 34-ї бригади із Кіровограду.

«Ми намагатимемось виконати ці вимоги і закупити усе необхідне», - пообіцяли «автомайданівці».

Насамкінець, організатори подякували усім, хто долучився до підтримки та організації автоперегонів, зокрема, спонсорам, інформаційним партнерам, фотографам та волонтерам.

«Це був тільки початок - старт, обіцяємо, що подібні акції будуть не востаннє», - кажуть активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Кулінарій! Показати IP 3 Червня 2015 13:35
Повага за таки дії. Це ще раз доводить, що тільки самоорганізація нас всіх спасе.
Оксана Показати IP 3 Червня 2015 13:48
молодці!)
Легенда Показати IP 3 Червня 2015 14:09
Кльово... Але все ж не було б зайвим розбавити видовище публічними стратами=)))
лучанин Показати IP 3 Червня 2015 14:43
Молодц¡, адекватна ц¡на за вх¡д, ц¡каве д¡йство ¡ великий результат!!! Для зам¡тки, ще э в дачному трек, думаю тако ж було б ц¡каво!! Продовжуйте!!!!
війну потрібно Показати IP 3 Червня 2015 21:14
закінчувати а не підпитувати.якісь дурний бізнес у безробітних часів януковича
123 Показати IP 3 Червня 2015 23:11
Банду геть. Позорять Україну тим що крадуть шавки прикриваючись волонтерами. Ганьба.
а троля Показати IP 3 Червня 2015 23:40
потрібно завезти на фронт і нехай хоч хлопцям воду підвозить а не тупі коменти пише
Йшов мимо Показати IP 4 Червня 2015 19:48
А я чув що организатор позакривав свої кредити за ці кошти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus