USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Масові екскурсії могли бути сплановані». Межигір’я очима лучанки

1 Березня 2014 15:05
«Коли я туди потрапила, у мене було двояке змішане відчуття : від захоплення до огиди. З одного боку: вау! - яка краса, з іншого – це все за людські гроші, коли люди не мають коштів на лікування чи на прожиття, а тут такі затрати», - розповідає дівчина Олена (ім’я з етичних міркувань змінене) з Луцька.

Вона не може стримувати своїх емоцій. Каже, будь-яка людина зі здоровим глуздом так жити не змогла б.

«Я особисто не розумію, навіщо ТАК жити? Навіщо усе це потрібно? Величезна територія, стільки обслуговуючого персоналу: в звіринці, в лабораторії, садівники, охорона, кухарі і так далі. Це все викликало б зовсім інші емоції, якби там був реабілітаційний центр, або там лікували дітей. Там можна стільки всього зробити, стільки добра принести», - каже дівчина.


Про те, що маєток екс-президента відкрили для відвідувачів, вона каже, дізналися від знайомих з самооборони. На її думку, те, що не вивезли до моменту відкриття Межигір’я для відвідувачів, - легко могли вивезти під час масових екскурсій.

«Не все так просто, як здається на перший погляд. У мене склалося враження, що всіх цих людей пустили, щоб приховати сплановане мародерство. Ніхто ж не знає, хто були ці тисячі людей, які приїхали, звідки вони дізналися так оперативно про те, що Межигір’я відкрили для відвідувачів. Не виключено, що ті, хто знали, що і звідки можна вивезти, вивезли під час тих масових екскурсій. А тепер легко можуть розвести руками, мовляв, ви бачили, скільки тут людей було», - розповідає лучанка.


Розповідає, що приїхали вони минулої суботи, 22 лютого, вранці. Уже тоді авто довелося лишити далі від в’їзду і близько 15 хвилин йти пішки. А люди все прибували й прибували. Покинули маєток вони ввечері того дня.

«Ми вирішили звідти поїхати, щоб нас не звинуватили у мародерстві. Бо, чесно кажучи, не все там було «чисто», - вважає Олена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
коткас Показати IP 1 Березня 2014 15:17
яценюк через лесок этот и дорогу живет, почему не зашли на чашку кавы.а так обычный дачный домик чиновника выше среднего.Порошенко намного круче живет.
згідний Показати IP 1 Березня 2014 15:43
Сєня куклявлоб щось тихо мовчить. розгромити його кролячу нюрку
Махно Показати IP 1 Березня 2014 17:45
Їдь, розгроми хоч щось, сволота!
Згіідний Показати IP 1 Березня 2014 17:56
Час прийде- розгромлю. А судячи по твоїм коментам- ти троль.
Сергій Показати IP 1 Березня 2014 19:44
Ну тобі хоч Олена (ім’я з етичних міркувань змінене) сподобалось?
1111 Показати IP 1 Березня 2014 20:46
Все правильно сказала. Якби не яникові перебори, ніяких майданів та революцій не було б. А щодо дач - то можна й в Тягнибикову заїхати, теж недалеко, парочка гектарів, і в заповіднику виділили... А ще кажуть, що опозицію душили. Яка ж він опозиція?
999 Показати IP 1 Березня 2014 21:41
точно як у колісника ато і ще гірше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus