USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мобільним операторам заборонять знімати гроші за незамовлені послуги

23 Вересня 2019 15:42
Мобільним операторам заборонять знімати кошти за послуги, які користувач не замовляв. Нові правила готують в Національній комісії зв'язку.

Про це розповіли в ефірі «Сніданку з 1+1».

Оператори матимуть обов'язково отримати згоду голосовим повідомленням, смс-повідомленням, тоновим набором чи одноразовим кодом підтвердження.

Нагадаємо, від 1 травня телефонні номери, які належали мобільним операторам, перейшли у власність до споживачів. До того ж кожен зможе перейти до іншого оператора без втрати номеру у пошуках дешевшого тарифу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Вересня 2019 16:05
З 1 травня, кажете, перейшли? Та нічого нікуди не перейшло. Якщо ви маєте залишок коштів на рахунку, але не поповнювали його протягом певного часу (частіше рік), то номер вам відключають та перепродають. І ви кажете що це власність споживача? А як оператор може перепродати власність споживача? А мені декілька днів тому Водафон прислав смс, що якщо я не поповню то позбудусь номера при тому що гроші на рахунку є, закінчується лише послуга рік без абонплат та ще й номер офіційно зареєстрований в оператора. А перейти до іншого оператора на більш дешевший тариф ви навряд чи зможете, можливо на місяц-два, а далі оператор самостійно змінить умови тарифу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus