USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мисливці за наркотиками»: запрацював чат-бот, який викриватиме наркоторговців по всій Україні

12 Листопада 2021 13:02
В Україні у Телеграмі запрацював офіційний чат-бот DrugHunters (Мисливці за наркотиками) від патрульної поліції.

За допомогою месенджера можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення і наркотичних речовин, і самих закладників. Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити посилання https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Teлеграмі і розпочати діалог.

Після старту розмови потрібно вказати такі деталі:

населений пункт,

адресу, за якою побачили потенційного зловмисника,

опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).

А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, можна надіслати геолокацію та додати фото/відеоматеріали.
Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.
У поліції нагадали, що за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин є відповідальність, яка у залежності від обсягів збуту може бути і адміністративна (це штраф, громадські роботи чи адміністративний арешт), і кримінальна (це штраф, виправні роботи, арешт, обмеження чи навіть позбавленням волі).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus