USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині «MAN» насмерть збив пішохода

3 Березня 2016 14:25
Автомобіль «MAN» насмерть збив пішохода. Трагедія трапилася учора, 2 березня близько 21 години на автодорозі «Луцьк-Рівне», біля села Звірів Ківерцівського району. Про це інформують у Секторі комунікації ГУНП.

За кермом вантажівки перебував 50-річний мешканець одного із сіл Запорізької області. Пішохід переходив проїжджу частину у недозволеному місці. Водій не зумів уникнути зіткнення. Пішохід загинув на місці пригоди. Загиблому був 31 рік. Він мешкав у селі Мощаниця Ківерцівського району.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальне провадження за частиною статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 3 Березня 2016 14:36
Проїзджав місце пригоди через 10 хвилин після інциденту, водій там не винен, на дорозі ніякого освітлення, на горизонті жодного пішохідного переходу. Се ля ві
Володимир до Макс Показати IP 3 Березня 2016 17:04
Підтримую,сам їхав вчора за поліцією в пів кілометра позаду,бачив це на власні очі,водій фури не винен.Сам ледве не збив двох жінок,ходять серед темноти по дорозі,наче "безсмертні"
волинянка Показати IP 3 Березня 2016 15:19
Безперечно, це величезна трагедія. Аде це часто наша халатність та байдужість, навіть, не в образу сказано, неуцтво. Сама спостерігала, гуляючи із чоловіком темними вечорами, як їхали на велосипедах чи йшли пішоходи або їхали фури назустріч без будь-яких знаків безпеки -світловідбивачів на куртках або жилетах., без освітлення (фури). Окрім того, наш пішоходи рухаються по правій стороні, а потрібно за правилами безпеки йти лівою стороною.
Анонім Показати IP 3 Березня 2016 19:08
Раніше завжди була певна, що водії добре все бачать на дорозі. Покина власні очі не побачила яка видимість при дощі, або коли мокрий асфальт, або просто навколо дуже темно. Треба в школах дітям пояснювати, що краще постояти лишню хвилину, щоб вона не була останньою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus