USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині відкрили оновлене лісництво. Фото

15 Вересня 2016 13:46
Другий рік поспіль до Дня працівників лісового господарства на Волині відкривають нове лісництво. У 2015 році на місці згорілого приміщення Володимир-Волинського лісгоспу відкрили нову контору. Нині ж відновлений будинок мають лісівники ДП «Колківське ЛГ», - інформує «Волинська правда».

Відбудоване двоповерхове приміщення контори Колківського ЛГ, нині є окрасою маневицького краю. Нове обличчя адмінбудівлі, яке збудоване з бруса, приємне зовні і зручне для роботи. Саме таким і виглядає нині контора лісництва — триповерхова споруда, на подвір’ї якої і очікували на гостей господарі — колківські працівники лісгоспу на чолі з директором Олександром Чернишеном.

Загалом у цьому державному підприємстві працює 194 лісівників, які обслуговують лісові території Ківерцівського і Маневицького районів, площею понад 25 тисяч га. І хай основний свій робочий час вони знаходяться у лісі, проте для звітів, нарад, функціонування учнівського лісництва та відпочинку, їм збудували зручне приміщення.
На відкриття оновленої домівки для лісничих, яке відбулося вчора, 14 вересня, прибули представники влади області та району, а також колеги-лісівники з інших ЛГ і духовенство.

Після слів привітань урочисто перерізали стрічку новобудови, а настоятель Свято-Миколаївського храму селища Колки, декан Маневицького деканату, протоієрей Андрій Закидальський освятив домівку колківських лісівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
мещанин Показати IP 15 Вересня 2016 13:51
Лісгосп на нестачу грошей ніколи не скаржився,тільки памятник не трогайте і трактор.
саша Показати IP 15 Вересня 2016 13:53
а хто на фото внизу? якийсь злий лисий гном із казки про Білосніжку заблукав?
Оса Показати IP 15 Вересня 2016 14:33
Д*рню це ж линдюк посадочну платформу для міщанських мух привіз
месник Показати IP 15 Вересня 2016 15:09
той .... лисий тільки по тусовкам і іздить, роботу адміністратора не знає,да і не займається,тільки район позорить.можливо в облаті йому місце знайдуть десь на горищі?
бурштин Показати IP 15 Вересня 2016 21:03
Кажуть він кандидат наук той посадковий майданчик.
Ківерчук Показати IP 15 Вересня 2016 21:05
Кілька днів тому вирішив повечеряти з коханою в зеленому гаю, але не получилось, бо в компанії з нашим бувшим шефом Анатольовичом віддихав Налькович і ще якись дядя, щось довго довго терли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus