USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

НАБУ викликало втікача Онищенка на допит

23 Липня 2018 12:39
Національне антикорупційне бюро України викликало народного депутата України Олександра Онищенка на допит 26 липня як підозрюваного у кримінальній справі.

Про це НАБУ повідомляє на своєму сайті, оприлюднивши текст повістки про виклик підозрюваного Онищенка, зареєстрованого за адресою: Київ, провул. Редутний.

«Вам необхідно прибути о 12:00 26.07.2018 до детектива Національного бюро за адресою: Київ, вул. Василя Сурикова, 3 для допиту як підозрюваного у кримінальному провадженні № 42015110000000121», - йдеться у документі.


Нагадаємо, Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

5 липня 2016 Верховна Рада України надала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання та арешт. Однак, напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, Онищенко залишив територію держави. 27 липня генеральний прокурор України підписав повідомлення про підозру народному депутату. 8 серпня його було оголошено в національний розшук. У нардепа-втікача заарештували майна на 700 мільйонів гривень. Наразі Онищенко перебуває в Іспанії.

Як повідомлялося нещодавно, іспанський суд прийняв рішення про екстрадицію в Україну колишнього нардепа Олександра Онищенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus