USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Ніби якийсь страшний сон». Кулеба розповів про стан власних дітей після гучної ДТП

16 Грудня 2019 21:49
Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який потрапив разом із дітьми у жахливу ДТП, розповів, що всі постраждалі в аварії вже почуваються значно краще.

Про це дитячий омбудсмен сказав в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

«Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі й почуваються вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я непокоївся з самого початку, було надано всю необхідну допомогу, він уже через тиждень після аварії повернувся до роботи», – сказав він.

Кулеба зазначив, що у його молодшого сина є деякі пошкодження кісток і наразі він уже відновлюється вдома. Найбільше постраждав старший син Кулеби, який досі в лікарні й ще потребує лікування.

«Лікарі кажуть, що незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація – це тривалий процес», – розповів він.

Дитячий омбудсмен зазначив, що сам він фізично відчуває себе вже краще, але «пошкоджені ребра щодня нагадують про цю страшну подію».

«Знаєте, я нескінченно люблю своїх дітей. Вони – найцінніше, що у мене є. Я навіть уявити не можу, як таке могло статися, враховуючи, що я завжди відповідально ставлюся до водіння, тим паче, коли у авто діти! Це ніби якийсь страшний сон», – розповів Кулеба.

«Ще раз осмислити нашу відповідальність за дітей, близьких. Потрібно бути дуже уважним. Обережність ніколи не буває зайвою», – наголосив він.

Нагадаємо, 24 листопада вдень у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив у ДТП. Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей. На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно обравши смугу руху, він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. За попередніми даними, в автомобілі Кулеби також були відсутні автокрісла. Лікарі повідомляли, що старший син Кулеби Тимофій перебуває у медикаментозній комі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 16 Грудня 2019 22:20
Менше треба курити травку, не будеш порушувати ПДР в ві сні за кермом. Виконання правил дорожнього руху стосується кожного. Дітьми не потрібно прикривати - сам підставив, як і дітей невинного водія в іншому авто. Гадаю "покарання" буде?
К Показати IP 16 Грудня 2019 22:50
То чому він поїхав на червоний,бачучи інтенсивний поперечний рух.
Ірина Показати IP 17 Грудня 2019 00:10
Героя України йому позачергово і посвідку убд!!!
777 Показати IP 17 Грудня 2019 13:39
двуличный типок.за водителя буса переживает....детей из за понтов своих чуть не угробил,а теперь думает как бы при кабинете остаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus