USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хлопчики, які постраждали у пожежі в Луцьку, перебувають у реанімації

12 Вересня 2018 15:30
Двоє хлопчиків, які постраждали під час пожежі на проспекті Молоді, 10а, перебувають у реанімаційному відділенні.

За словами генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергія Ляшенка стан дітей стабільний.

«Не буває легких ані отруєнь, ані опіків. Тому, враховуючи їх стан, діти першу добу перебувають у реанімаційному відділенні. Стан хлопчиків стабільний, проблем і опікових зон немає. Переживаємо зараз, щоб не було отруєння чадним газом. Вже сьогодні, швидше за все, їх переведуть у профільне відділення», – зазначив лікар.

Також Сергій Ляшенко додав, що завтра, якщо всі показники будуть в нормі і діти перебуватимуть в стабільному стані, їх випишуть.

59-річну бабусю госпіталізували в опіковий центр Луцької міської клінічної лікарні. В медустанові зазначили, що стан жінки стабільний, він оцінюється, як середньої тяжкості. На тілі є поверхневий опік, уражено приблизно 10% шкіри.

Нагадаємо, 11 вересня трапилась пожежа в 5-ти поверховому житловому будинку на проспекті Молоді 10,а. У пожежі постраждали 13-річний Ілля, 9-ти річний Павло, а також їхня 59-річна бабуся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus