USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція затримала бандитів, які орудували на Волині та ще у 12 областях

8 Вересня 2016 17:27
Оперативники рівненського карного розшуку затримали п’ятьох членів організованої злочинної групи, що діяла на території 13 областей, зокрема й на Волині.

Про це на спільному брифінгу розповіли перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян та начальник управління Національної поліції України у Рівненський області Сергій Князєв, - інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Так, злочинці діяли на автошляхах Рівненської, Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернівецької, Хмельницької, Миколаївської, Вінницької та Одеської областей.
Злочини вчинялись у проміжку між 1 та 4 годинами ночі, коли громадяни зупинялися відпочити на освітлених місцях біля паркувальних майданчиків. Бандити шкодили колеса автівки, бітою вибивали скло і забирали у безпорадних водіїв гроші, телефони, планшети та інше.

«Більшість розбійних нападів здійснювалися протягом 30 – 40 секунд, це не давало змоги пасажирам оговтатись, а охороні захистити. Розбійники зникали з місця злочину на швидкостях до 200 км/годину»,– повідомив Сергій Князєв.

Банда складалася з восьми чоловік, мала чітку ієрархію та розподіл обов’язків. Її діяльність координувалася «злодієм у законі» Георгієм Лобдженідзе, відомим на прізвисько «Куцу». Очолював та брав безпосередню участь у розбійних нападах кримінальний авторитет Іраклі Ткебучава.

«Кожна така банда має свою специфіку роботу, окремий напрям та координується впливовими кримінальними авторитетами та «злодіями у законі», – зазначив Вадим Троян.

Він додав, що «злодії у законі», які зараз діють на мирній території України, управляються російською ФСБ, без дозволу якої не приймається жодне рішення.

«Вони осідають тут, на нашій мирній землі, та свідомо, за дорученням російських спецслужб, дестабілізують ситуацію у державі», – повідомив заступник Голови Нацполіції.

Частина злочинців були вихідцями з Донецької та Луганської областей та, згідно з попередньою інформацією, брали участь у незаконних збройних формуваннях на окупованих територіях. Розпочавши злочинну діяльність у мирних регіонах, вони зберегли сталі зв’язки та контакти з російсько-терористичними угрупованнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
отак Показати IP 8 Вересня 2016 17:34
Запросіть ще більше нечисті в Україну, "любі друзі".
сумні факти Показати IP 8 Вересня 2016 17:40
99,9 % розбійних нападів, крадіжок, вбивств здійснюється грузинами і циганами, які проживають і прописані в Україні ... Грузини і цигани на території України нічого доброго не зробили і не зроблять за все своє життя на території України !!! Грузини і цигани в україні вели і ведуть паразитичний і злочинний спосіб життя. Для мене вони злодії, брехуни, вбивці і непотріб в Україні !
Ігор до сумні факти Показати IP 8 Вересня 2016 21:18
ще в кінці хай Гітлер не хватає)),а насправді всі люди рівні, грузини і країною управляюти можуть, а цигани просто освіти через бідність немають, хоча деякі є хороші артисти,бізнесмени... Я до того що неможна всіх під одну грибінку міряти
оля до Ігор Показати IP 10 Вересня 2016 09:48
Грузини це трудолюбивий і культурний наро.....а 99%циган це ледацюг, злодюг і бузкультур'я які НЕХОЧУТЬ ні робити, ні вчитися ні жити по людські!, і причина не в бідності, а в ЛІНІ,вмитися і попрати одяг в україні води хватає...
888 до сумні факти Показати IP 8 Вересня 2016 23:51
у бандит нет нацие ты ко**ик... кто стоит рядом в ато кроме грузин всегда были вместе .........
до 888 до 888 Показати IP 9 Вересня 2016 18:11
Так смешно читать.... как человек врет, когда знаешь правду, и перебивать жалко - старается ведь, г**нюк !!!...
цукен до сумні факти Показати IP 9 Вересня 2016 07:40
А кто их привел в страну? Шмутин?
до Ігоря Показати IP 8 Вересня 2016 23:00
Георгієм Лобдженідзе і Іраклі Ткебучава - грузини
Адам Показати IP 9 Вересня 2016 14:35
Дякуйте владі що повернули часи гірші за 90-ті. П'ятьох зловили випадково а трубите по всіх каналах і сайтах, а скільки тої нечисті гуляє- тисячі.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2016 11:59
Це повний бред які вори якє фсб?? Автори ви думаєте що ви публікуєте? Вот вам пропаганда в українськіх смі ! Фу такіми бути!
mdaa Показати IP 13 Вересня 2016 14:34
коментар було видалено
da Показати IP 13 Вересня 2016 14:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus