USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили про замінування візового центру у Луцьку. ОНОВЛЕНО

2 Квітня 2015 14:03
Анонім повідомив про замінування візового центру у Луцьку сьогодні, 2 квітня. Про це інформує речниця волинської міліції Оксана Блищик в мережі.

Повідомлення про закладення вибухівки у чергову частину УМВС України у Волинській області надійшло від оперативного чергового Служби безпеки України.

– За викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група, працівники ДАІ, оперативники, експерти-вибухотехніки та кінологи, – повідомив виконувач обов’язків начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Олександр Карпук.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції. За результатами огляду місця події вирішуватиметься питання про відкриття кримінального провадження.

За станом на 14:30 візовий центр відновив звичний режим роботи, людей в приміщення пускають. Як стало відомо згодом, повідомлення про замінування візового центру у Луцьку виявилося навчальною тривогою.Під час огляду приміщення правоохоронці натрапили на муляж саморобного вибухового пристрою. Роботу установи відновлено. Повідомлення про закладення вибухівки у чергову частину УМВС України у Волинській області надійшло від оперативного чергового Служби безпеки України.

Нагадаємо, днями у Луцьку "замінували" торговий центр "Глобус". У приміщенні правоохоронці не виявили вибухових предметів, жартівнику «світить» покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1 Показати IP 2 Квітня 2015 14:49
Той гадюшник взагалі закрити треба- до нього вдень приїжджає купа народу, умов для перебування такої кількості людей не має- вулиця вузька, кожен ставить автомобіль в полі свого зору байдуже що знаки заборонні висять, вулиця брудна, папірців, пляшок, сміття повно. Між консульством і приватним будинком є вуличка - то велика вбиральня, як тільки стає тепліше звідти такий сморід що мусиш на іншу сторону переходити. Навпроти косульства є вузенький тротуар по ньому діти до школи ходять - то є таки дебіли що і на нього паркуються і щоб пройти до школи мусиш вийти на дорогу, крім того тротуар весь побитий і в ямах. Так що те консульство то кара для людей які там живуть.
3.14159 до 1 Показати IP 2 Квітня 2015 21:36
мабуть під "консульством" ви мали на увазі Візовий центр. Бо консульство знаходиться по вул. Дубенській
Згоден Показати IP 2 Квітня 2015 15:21
На всі 150% згоден із 1!!!!!!!!
Вацык Показати IP 2 Квітня 2015 15:50
коментар було видалено
Злий Показати IP 2 Квітня 2015 16:17
Той центр не мінувати треба, а спалити на**р! Деруть з людей три шкури, при тому що в консульстві Польщі зовсім черг нема. Це реальне намахалово людей в спільності з поляками на державному рівні.
Добрий до Злий Показати IP 2 Квітня 2015 22:28
Альо, злий!!! Спалити??? Там ж одні діти працюють, їм по 21 року максимум) Тобі їх не шкода???
Злому до Злий Показати IP 3 Квітня 2015 00:38
коментар було видалено
мегазлий Показати IP 2 Квітня 2015 19:19
Так ось воно що Міхалич..))) Дуже цікавий візовий центр,заплати 500 грн та отримай екстрім на пів дня...) Ось так і живем....
Якубович Показати IP 2 Квітня 2015 23:28
5 літрів бензину даю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus