USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шахраї ошукали дружину волинського музиканта, який потрапив у ДТП

4 Січня 2017 17:31
Невідомі зловмисники вирішили “нагріти руки” на біді музиканта із Нововолинська, для якого збирають допомогу на лікування.

Нововолинянка Валентина Бровченко, яка збирає кошти на лікування свого чоловіка після ДТП, стала жертвою шахраїв.

Про це потерпіла повідомила 4-го січня інтернет-виданню “БУГ”.

Нагадаємо, що 21-го лютого 2016-го року поблизу Житомира авто з пасажирами, серед яких був викладач школи мистецтв по класу гітари в Нововолинську Валерій Бровченко, потрапило у ДТП. З того часу він перебуває у дуже важкому стані. Родині потрібна фінансова підтримка.

“Вас турбує служба безпеки банку. Нам потрібно уточнити деякі дані – останні чотири цифри номеру на картці”, – такий несподіваний дзвінок із невідомого номера оператора “Лайф” пролунав вранці, ще й восьмої години не було. Чоловічий голос російською мовою переконував, що пін-код йому не потрібен, мовляв, працює чесно. Цікавився, у якому відділені банку реєструвала картку”, – розповідає Валентина Бровченко.

За безпосередньою інформаційною підтримкою місцевих та обласних інтернет-ресурсів за один день на картку перерахували понад одну тисячу гривень благодійної допомоги. На разі працівники “Ощадбанку” намагаються повернути кошти, які, зі слів жінки, шахрай не встиг перекинути на власний рахунок. Картку Валентини Бровченко заблоковано.

Що гіршою є економічна ситуація в країні, то кращі справи в аферистів. Останнім часом злодії не цураються красти ані у хворих дітей, ані в учасників АТО, що вже казати про пересічних громадян.

Потерпіла планує найближчим часом відкрити рахунок у банку, на який можна буде скидати кошти всім небайдужим. А поки бажаючих долучитись до добрих справ просимо зателефонувати Валентині Бровченко на мобільний 0979674101 й підтримати її та чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus