USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Слідство назвало три можливі причини авіакатастрофи в Шереметьєві

6 Травня 2019 11:46
Слідство розглядає три основні версії катастрофи літака Superjet 100 в аеропорту «Шереметьєво» у Москві. Про це повідомили у прес-службі СКР в коментарі виданню «Інтерфакс».

У слідкомі зазначили, що серед можливих причин катастрофи літака – недостатня кваліфікація пілотів, диспетчерів і людей, які проводили технічний огляд борту, а також несправність повітряного судна і несприятливі метеоумови.

Уточнюється, що у кримінальній справі про загибель людей під час пожежі будуть призначені генетичні та судово-медичні експертизи. Потерпілими вже визнані 22 людини, проводиться допит очевидців, співробітників аеропорту, родичів постраждалих.

Зазначається, що записи самописців вже вивчають експерти. Також взяли зразки палива з баків літака і з заправної станції.

Для встановлення особистостей всіх загиблих наслідок звернеться за допомогою до родичів пасажирів літака.

Нагадаємо, пасажирський літак SSJ-100, який прямував до Мурманська, підвечір 5 травня загорівся під час аварійного приземлення в московському аеропорту Шереметьєво. Повітряне судно вилетіло з летовища, однак через деякий час запросило аварійну посадку.

У результаті загинули 40 пасажирів і один член екіпажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 6 Травня 2019 13:02
Після авіапригоди всі авіакомпанії світу забороняють польоти літаків типу який зазнав аварії, на період часу розслідування та усунення причин. У Россії ж літаки даного типу продовжують польоти - чекаємо нових пригод.
/ Показати IP 6 Травня 2019 22:03
Зеленський НЕ БУДЬ БРЕХУНОМ і посади як обіцяв Ганебного крадія пенсій ПЕТЬКА порошенка з конфіскацією довічно НА НАРИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus