USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У бою загинув командир вертолітної ескадрилії з Волині Сергій Хомік

15 Листопада 2022 13:54
Володимир-Волинська громада знову у жалобі. Під час виконання бойового завдання загинув уродженець села Сусваль Сергій Хомік.

Про це повідомив голова Володимирської громади Ігор Пальонка.

36-річний полковник, командир вертолітної ескадрилії Сергій Хомік до останнього подиху мужньо захищаючи рідну землю. Військовий загинув 11 листопада на Донеччині.

Володимирська громада прощатиметься із полеглим Героєм у четвер, 17 листопада.

«Закликаю містян віддати останню шану захиснику, сформувавши живий коридор о 10.30 від вулиці Академіка Глушкова, через вулицю Ковельську до Собору Різдва Христового. Чин похорону розпочнеться об 11 годині», – повідомив Ігор Пальонка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна слава і пам’ять! Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 16 Листопада 2022 11:02
щирі співчуття сім"ї героя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus