USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Донецьку – вибух: постраждав кандидат на пост ватажка «ДНР»

29 Вересня 2018 15:30
В окупованому Донецьку 29 вересня пролунав вибух, внаслідок якого постраждали щонайменше три людини, повідомляє Остров із посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з повідомленням, вибух прогримів "на з'їзді компартії". "Депутат" так званої "народного ради "ДНР"" Владислав Бердичевський заявив російським ЗМІ, що вибух стався у Куйбишевському районі і, за попередньою інформацією, постраждали троє людей.

Повідомляється також, що серед постраждалих кандидат у ватажки "ДНР" Ігор Хакімзянов. "На місці вибуху знайшли пакет, всередині все згоріло. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки", - заявив член "компартії "ДНР" Геннадій Фоменко. У момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 людей.
Повідомляється, що від вибуху постраждав кандидат у ватажки "ДНР" Ігор Хакімзянов

Водночас сепаратистські ЗМІ повідомили, що внаслідок вибуху постраждали чотири людини.

"Чотири постраждалих, всі живі, найважчі госпіталізовані в міську лікарню №24 Кіровського району", - заявили в окупаційній райадміністрації міста.
Фото наслідків вибуху

Обозреватель із посиланням на Telegram-канал, що підтримує терористів, пише, що в будівлі було закладено "безоболонковий вибуховий пристрій". Повідомляється також, що Хакімзянова контузило, а найважче осколками поранена "відповідальний секретар" Ірина Якіна. Ще одна жінка, особа якої не уточнюється, отримала опіки.

Відео з місця вибуху в Донецьку
Зазначається, що вибух стався, коли "засідання компартії" вже закінчилося і "делегати" почали виходити, вибуховий пакет був у коридорі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus