USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві за напад на поліцейського затримали заступника Кличка. Відео

27 Квітня 2020 08:29
Увечері неділі, 26 квітня, у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

Посадовець нібито вдарив в обличчя поліцейського. Про це повідомляє «Київ Оперативний».

Зазначається, що інцидент стався після того, як патрульні поліціянти зупинили автомобіль Mersedes, який рухався із вимкненими фарами. Водієм автівки виявилася депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко.

У 99% за таке правопорушення копи просто дивляться документи, перевіряють по наявних базах, попереджають і відпускають. Мабуть, все так би й закінчилося, але поруч з Костенко сидів Володимир Слончак (заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень), який вирішив на свій лад розрулити ситуацію.
Він почав «качати права», відпускаючи репліки типу «так ви знаєте хто ми», «завтра від вас тут і сліду не буде» і т.д.

Оскільки на його репліки ніхто не реагував, він вийшов з авто і почав приставати до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою.

Тим часом Людмила Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння. Автомобіль поїхав на штраф-майданчик. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка задокументувала цю подію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Актуально Показати IP 27 Квітня 2020 09:06
Боюся, але...... Ми стаємо не нацією, а деградуємо до рівня стада тупих биків.....
Кличка Показати IP 27 Квітня 2020 09:25
Затримали Кличка за напад на Кличка
??? Показати IP 27 Квітня 2020 10:32
Шановні читачі, Ви помітили, що самого нападу на поліцейських, який повинен бути зафіксований на боді камерах не показали. Це зроблено для того, що сторони мали можливість вирішити ситуацію;).
Менталітет Показати IP 27 Квітня 2020 10:36
Ей, друг, ми з тобою в дитинстві в спортзалі тренера побили, пам'ятаєш? Друг, знайди мені посаду, щоб нічого не робити і все мати, і бити, кого захочу.
Анонім Показати IP 27 Квітня 2020 11:20
Підвезла на свою голову.
777 Показати IP 27 Квітня 2020 11:39
Зарисовался перед бабой. А что там у нас за нападение на полицейского при исполнении? В данном случае простить и понять?
так Показати IP 27 Квітня 2020 17:41
в китаї за напад на поліцая розстріл на місці без суда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus