USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку горів будинок

9 Листопада 2016 16:44
Луцькі рятувальники 8 листопада ліквідували пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Стефаника.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Зокрема, о 13:19 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Стефаника. На місце події прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу – ДПРЧ-2. Вже о 13:40 вони локалізували горіння, а за дві хвилини ліквідували його остаточно.

Як зауважують рятувальники, пожежу вдалося приборкати з мінімальними збитками, проте вогонь усе-таки устиг пошкодити внутрішнє оздоблення стіни та перекриття на незначній площі.

Окрім того, цього дня 16:40 за викликом про пожежу на вулиці Рилеєва у Нововолинську вирушили рятувальники ДПРЧ-5 у складі двох відділень – горів стіжок соломи у приватному господарстві. Рятувальники оперативно ліквідували загорання та запобігли поширенню полум’я на суміжні будівлі. У результаті пожежі вогнем знищено півтонни соломи.

Увечері ще одна пожежа трапилася у селі Веснянка Ківерцівського району – вогонь охопив дерев’яну, обшиту металевим листом, господарську споруду. Очевидці помітили полум’я, що виривалося з-під покрівлі, і зателефонували на «101».

О 23:05 до місця події прибули рятувальники з райцентру у складі двох відділень, їм на допомогу долучилися вогнеборці ДПРЧ-1 міста Луцька. Пожежу вдалося приборкати о 00:10. Вогонь знищив покрівлю, перекриття та пошкодив стіни, а також спопелив солому, що там зберігалася.

Згідно з попередніми даними, усі пожежі трапилися через необережне поводження з вогнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
101 Показати IP 9 Листопада 2016 18:10
На Стефаника була пожежа 8го листопада, переправте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus