USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку на Лесі Українки обмежили рух транспорту. Кому дозволили їздити

17 Серпня 2022 12:28
У Луцьку на вулиці Лесі Українки дозволили рух автівок до 3,5 тонни, що доставляють товар, а також спецтранспорту, велосипедів та самокатів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Як зазначив директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк, часто трапляється, що для доставки до закладів торгівлі на цій вулиці використовують важкі вантажівки. Усе це призводить руйнування дорожнього покриття та пошкодження комунального майна. Тому вирішено дозволити заїзд на вулицю Лесі Українки транспортних засобів для доставки товару вантажопідйомністю до 3,5 тонни.

Члени виконавчого комітету підтримали відповідний проєкт рішення.

Так, вирішено обмежити рух транспортних засобів вулицею Лесі Українки, окрім:

- автомобілів вантажопідйомністю до 3,5 тонн, що обслуговують установи, організації, торговельні заклади, заклади громадського харчування тощо щодня з 08.00 до 11.00 та з 21.00 до 23.00;

- спеціалізованого транспорту, автомобілів служб оперативного реагування (з надзвичайних ситуацій, поліції, екстреної медичної допомоги, зв'язку, енергопостачання, аварійно-рятувальних тощо);

- велосипедів та електросамокатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus