USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку знесуть низку тимчасових споруд. ПЕРЕЛІК

15 Червня 2016 18:23
Кіоски та металеві конструкції, встановлені без відповідних документів поблизу ринків, торговельних центрів та на вулицях міста, демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 червня.

Як поінформувала директор департаменту муніципальної поліції Луцької міськради Юлія Сиротинська, у центральному парку на вулиці Глушець розташована тимчасова споруда, питання щодо якої неодноразово розглядали. Це ігровий атракціон, на який двічі складали адміністративні протоколи, але суб’єкт господарювання не реагує на приписи та вжиті адміністративні заходи, тож об’єкт змушені демонтувати.

Інша тимчасова споруда, яку пропонували демонтувати – кіоск «Жива риба» поблизу ринку на бульварі Дружби народів, 3. Зокрема, на вулиці Конякіна, 37а, поблизу ТЦ «Слон», просять демонтувати кіоск, встановлений без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів. На вулиці Кравчука, (біля ТЦ «Ювант») демонтують незаконно встановлену металеву конструкцію з продажу квасу. На вулиці Кравчука, 44а (біля ринку «Формула») пропонують демонтувати два торгові кіоски, один з яких розташований на парковці, а інший – на зелених насадженнях. Також демонтувати просять кіоск «Рамки для картин, дзеркал» біля ринку «Формула» на вулиці Кравчука, 44а. На вулиці Лесі Українки, 52 та Станіславського, 52 планують розібрати кіоски «Луцькпреса», а на вулиці Наливайка, 14б - незаконно встановлений кіоск.

Щодо усіх перелічених об’єктів члени виконкому підтримали рішення про демонтаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 15 Червня 2016 21:45
Відносно кіосків на парковці та на зелених насадженнях: можливо вони там і не законно і не потрібні людям, але звучить дико. А де ставити кіоск, но тротуарі, щоб люди не могли пройти? Коли "Буратіно" будували за зелені насадження ніхто не думав. А кіоск на парковці поставили до створення парковки чи просто хтось підїхав і припаркував? Ну дуже цікаво!
правда Показати IP 16 Червня 2016 09:04
А преса вже кому заважає ? Треба продавати лише пиво та квас? ітак вже українська нація стала не читаюча і не мисляча.
Я з "Красного" Показати IP 16 Червня 2016 09:18
У нас так привикли...треба знести кіоски! І бігом - зносимо все підряд...по желанію трудящихся...А кому мішали кіоски,що біля РАГСУ чи біля "НАШОГО КРАЮ"??? Ідучи вранці на роботу,,,на зупинці біля РАГСУ,можна було випити каву,і не тільки мені,а й таксистам,що в цьому районі працювали... Або - купити фрукти чи квіти біля "Нашого краю"...Тепер -ЗАСЬ! Мусиш іти в "Наш край",а там черга, часу обмаль,бо ми завжди спішимо,та і фрукти дорощі...,але комусь це мішає і тому "ПО ЖЕЛАНІЮ ТРУДЯЩІХСЯ"...Перестаньте цю ДУРНУ СОВДЕПІВСЬКУ звичку...не робіть вигляд,що ви "ДБАЄТЕ о БЛАГОСОСТОЯНИНІЇ народа".Вам на НАШЕ "БЛАГОСОСТОЯНІЄ" - НАЧХАТИ!!!!!!! Як кажуть одесити - НЕ ДЄЛАЙТЄ МНЄ НЄРВИ...
сусідка Показати IP 16 Червня 2016 10:46
Знесіть одоробало – гастроном на просп.Волі (біля магазину Пелікан). Навпроти нього є торговий центр, де є вибір продуктів і відповідний рівень комфорту це магазин "7 - 23". А то поставили гаргару, яка суттєво псує вигляд міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus