USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Відомо, хто став радником голови Волиньради

15 Січня 2021 15:42
Радником голови Волинської обласної ради Григорія Недопада працює ексдепутат цієї ради минулого скликання Михайло Імберовський.

Про це пише ВолиньPost.

У грудні 2020-го року він подавав декларацію як кандидат на цю посаду, нині ж вже бере участь у публічних робочих зустрічах голови Волиньради як його радник.

До слова, 31 грудня Григорій Недопад підписав розпорядження про внесення змін до структури виконавчого апарату обласної ради.

Цим документом він розпорядився увести до структури виконавчого апарату обласної ради посади заступника начальника відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради, радника голови обласної ради, радника першого заступника голови обласної ради - консультанта з публічних закупівель виконавчого апарату обласної ради, водія автотранспортних засобів відділу фінансово-господарського забезпечення діяльності ради. Усіх – по одній штатній одиниці.

Раніше ж це погодили депутати під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus